Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Mesajul lui Ancelotti, pentru Klopp, după succesul celor de la Liverpool în Premier League. ”Este opera lui”

Liverpool Publicat de Daian Cutu pe 27 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/19404179/1/anc.jpg

Carlo Ancelotii a recunoscut în cadrul unui interviu geniul tactic al germanului Jurgen Klopp care a adus primul titlu celor de la Liverpool, după o pauză de 30 de ani, cu multe etape înainte de finalul sezonului. ”Cormoranii” au dominat categoric întreg sezonul, iar ocupanta locului doi, Manchester City este la mare distanţă.

”Am o relaţie foarte bună cu Jurgen. Ne-am întâlnit săptămâna trecută când totul era decis virtual, am vorbit şi l-am felicitat. Klopp este arhitectul acestui succes, este meritul lui, nu doar pentru victoria din Premier League, dar pentru tot ce a reuşit de când a ajuns la această echipă în urmă cu cinci ani. Cu răbdare, a reuşit să construiască maşinăria perfectă. Este opera lui”. a spus Carlo Ancelotti, pentru Sky Sports Italia.

Legendarul antrenor italian Carlo Ancelotti a fost pus sub acuzare de fisc, deoarece nu şi-a declarat veniturile din perioada 2013-2015, pe când pregătea Real Madrid.

Spaniolii au estimat prejudiciul la suma de 1 milion de euro, din salarii şi drepturi de imagine, care se pare că nu au fost declarate, pentru a nu fi impozitate.

Acesta conduce în prezent banca tehnică a celor de la Everton, poziţie pe care a preluat-o în 2019.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele