Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Mesajul lui Charlie Wyke după stopul cardiac suferit luna trecută. Wigan a anunţat că i s-a implantat un defibrilator

Alte campionate externe Publicat pe 2 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20489934/1/tw-wigan.jpg

Clubul Wigan a anunţat, joi, că fotbalistul Charlie Wyke, care a suferit un stop cardiac la un antrenament, luna trecută, a fost externat. Jucătorului i s-a implantat un defibrilator.

“Simt că este important că le spun povestea mea suporterilor noştri şi publicului larg deoarece viaţa mea a fost salvată de acţiunile lui Leam Richardson şi ale medicului Jonathan Tobin, şi povestea mea ar putea salva altă viaţă. După cum ştiţi, m-am prăbuşit la antrenament luni. Am suferit un stop cardiac şi am avut nevoie de manevre de resuscitare şi mi s-a spus că antrenorul a reacţionat rapid şi a început manevrele, iar acestea au fost continuate de doctor.
 
Voi fi mereu recunoscător pentru că datorită acţiunilor lor şi ale colegilor mei şi celorlalţi angajaţi sunt aici pentru a vorbi despre această experienţă. Din fericire, cu doar câteva săptămâni în urmă, stafful de la baza de pregătire făcuse instructajul de acordare a primului ajutor, ceea ce în mod clar s-a dovedit a fi salvator. Cred că asta arată cât de important este ca antrenorii şi stafful să facă acea pregătire.”, a declarat Wyke într-un mesaj publicat pe site-ul oficial de Wigan.

Lui Wyke i s-a făcut rău la un antrenament în data de 22 noiembrie. El a fost stabilizat de tehnicianul Leam Richardson şi de medicul echipei Jonathan Tobin. Jucătorul a fost transportat apoi la spitalul din Wigan, după care a fost transferat la Spitalul de Cardiologie din Liverpool, unde i s-au făcut mai multe investigaţii şi i s-a implantat un defibrilator. “Procedura, care este reversibilă, este implantarea unui defibrilator pentru a-i oferi protecţie lui Charli în recuperare.”, se arată pe site-ul grupării Wigan.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri