Ultima oră
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO
Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona
Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă
All-season, avantaje şi dezavantaje All-season, avantaje şi dezavantaje
VIDEO | Corviul Hunedoara - Gloria Buzău, astăzi, ora 19:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Continuă lupta pentru promovare VIDEO | Corviul Hunedoara - Gloria Buzău, astăzi, ora 19:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Continuă lupta pentru promovare
Marius Şumudică, ofertat din nou de o echipă din Superligă! "Azi dimineaţă m-au sunat" Marius Şumudică, ofertat din nou de o echipă din Superligă! "Azi dimineaţă m-au sunat"

Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf înaintea meciului cu CS Mioveni: ”Oricine joacă împotriva noastră se motivează foarte mult!”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 29 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20447742/1/reghe-craiova.jpg

Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa este motivată să îşi continue parcursul bun şi să micşoreze diferenţa de puncte faţă de liderul CFR Cluj în clasamentul Ligii 1.

“Pentru noi clar este o partidă importantă, prin care vrem să ne continuăm parcursul bun. Nu avem probleme de lot. Concentrarea este bună, motivaţia există, ne dorim să ajungem cât mai aproape de cei de la CFR.
 
Mioveni este o echipă foarte bine organizată, care va încerca să câştige punct/puncte. Orice echipă care joacă împotriva noastră se motivează foarte mult. Trebuie să fim concentraţi şi să luăm jocul în serios.
 
Cupa României este o competiţie unde se poate întâmpla orice. Orice trofeu care este pus pe masă şi pe care îl putem lua este foarte important pentru noi.
 
Există această dispoziţie cu privire la certificatul verde la hotel şi restaurant, regulă la care trebuie să ne supunem cu toţii. În rest, nu vreau să comentez, este treaba fiecărei echipe cum îşi face treaba. Nu mă interesează, noi ştim ce avem de făcut, noi ne încurajăm jucătorii să se vaccineze pentru că vrem să fie sănătoşi. Mateiu este accidentat de două săptămâni, are o fractură mică la un deget de la picior.”, a spus Reghecampf.

El a precizat că Universitatea Craiova tratează cu respect toţi adversarii. “Tratăm fiecare partidă foarte serios şi respectăm adversarul. Dacă vom intra pe teren şi nu vom trata cu respect adversarul, vom avea probleme”.

Universitatea Craiova va întâlni CS Mioveni, sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 19.00, în etapa a XIV-a a Ligii 1. Meciul este transmis în direct de către Look Sport şi PrimaPlay. 
 
În clasament, lider este CFR Cluj, cu 33 de puuncte, iar Universitatea Craiova este pe locul doi, cu 25 de puncte.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri