Ultima oră
VIDEO Napoli, victorie la scor de tenis cu Genoa. AC Milan cu Tătăruşanu rezervă, un nou succes în Serie A VIDEO Napoli, victorie la scor de tenis cu Genoa. AC Milan cu Tătăruşanu rezervă, un nou succes în Serie A
Cutremur în Gruia! Dan Petrescu a luat foc după remiza cu Chindia şi l-a făcut praf pe cel mai valoros jucător al CFR-ului: "Nu mi-a plăcut deloc! Cred că a venit timpul să-şi găsească altceva!" Cutremur în Gruia! Dan Petrescu a luat foc după remiza cu Chindia şi l-a făcut praf pe cel mai valoros jucător al CFR-ului: "Nu mi-a plăcut deloc! Cred că a venit timpul să-şi găsească altceva!"
Poli Iaşi - FCSB 5-2, LIVE pe Look Plus. Hat-trick perfect pentru Andrei Cristea. Florin Tănase reduce din diferenţă Poli Iaşi - FCSB 5-2, LIVE pe Look Plus. Hat-trick perfect pentru Andrei Cristea. Florin Tănase reduce din diferenţă
Emil Săndoi, euforic după remiza cu CFR Cluj. ”Dacă stau să mă gândesc la ocaziile clare pe care le-am avut în prima repriză şi în a doua repriză, prin Daniel Florea, poate chiar reuşeam să producem surpriza” Emil Săndoi, euforic după remiza cu CFR Cluj. ”Dacă stau să mă gândesc la ocaziile clare pe care le-am avut în prima repriză şi în a doua repriză, prin Daniel Florea, poate chiar reuşeam să producem surpriza”
Manchester City, învinsă la scor de Leicester City în Premier League. Jamie Vardy a reuşit un hat-trick Manchester City, învinsă la scor de Leicester City în Premier League. Jamie Vardy a reuşit un hat-trick
VIDEO Galatasaray - Fenerbahce 0-0. Derby nedecis pe malul Bosforului VIDEO Galatasaray - Fenerbahce 0-0. Derby nedecis pe malul Bosforului

Mesajul PCH, după decizia LPF, care menţine Dinamo în Casa Liga 1 şi din sezonul viitor. ”Câinilor, greul de acum începe!”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 6 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19443422/1/dinnn.jpg

Comitetul Executiv al FRF a decis astăzi trecerea la un sistem cu 16 echipe în Casa Liga 1, începând din sezonul 2020/2021.

În varianta votată, nicio echipă din Liga 1 nu va retrograda direct, iar ultima clasată din Liga 1, Chindia Târgovişte va disputa barajul de menţinere/promovare cu clasata a treia din Liga 2, CS Mioveni.

PCH a reacţionat imediat şi a salutat această decizie, care menţine Dinamo şi din sezonul viitor în prima ligă. De asemenea, aceştia sunt de părere că echipa nu a primit niciun favor.

„DINAMO nu a fost salvată.

DINAMO S-A SALVAT!

Prin OAMENI ca Gigi Mulţescu.
Prin jucători care au jucat cu toată inima, deşi au fost ţinuţi forţat în izolare, în timp ce alţii au fentat regulile.
Prin SUPORTERII care au plătit salariile, care au obţinut licenţa, care au cumpărat bilete, care au venit din Londra, din Craiova, din Constanţa...pentru a-i încuraja pe jucători înainte de meciul de ieri, care sunt gata să strângă banii pentru TAS.

Sistemul cu 16 echipe este bun, dar nu a fost făcut pentru a salva Dinamo.
Dinamo a terminat pe 4 în playout după calculul corect de puncte/meci.
Iar dacă eram lăsaţi să ne jucăm toate meciurile, ajungeam şi mai sus.

NIMENI NU A SALVAT DINAMO.
DIMPOTRIVĂ, până în ultima clipă au căutat o cale prin care să ne trimită măcar la baraj.
CFR Cluj, care a ieşit la offside pentru a ne trimite la retrogradare, ar trebui să ne mulţumească pentru că noi am fost cei care am atras atenţia că un calcul care nu ţine cont de sezonul regulat trimite titlul la Craiova. (oltenii ar fi avut 100% dreptate)
Articolul nostru de ieri a fost prima afirmaţie în spaţiul public în sensul acesta, prima prezentare despre pericolul unui calcul strâmb al punctelor. CFR a înţeles şi s-a sucit din nou.

CÂINILOR, GREUL DE-ACUM ÎNCEPE!
Vom reuşi ÎMPREUNĂ, dar trebuie să înţelegem că NU TREBUIE SĂ AŞTEPTĂM SALVAREA DE LA ALŢII, pentru că asta ar însemna să rămânem cu mâinile-n sân!
Suntem doar noi. Buni, răi, mulţi, puţini... ăştia suntem.
Haideţi să punem în mişcare Proiectul Socios, pentru că este singura noastră şansă de supravieţuire!
Intră şi înscrie-te: www.programddb.ro”
, e mesajul fanilor din PCH, postat pe pagina de Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele