Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup

Simona Halep Publicat pe 22 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/20439875/1/halep-5.jpg

Simona Halep a mulţumit organizatorilor de la Kremlin Cup pentru săptămâna petrecuă la Moscova.

Îţi mulţumesc pentru o săptămână minunată în care am progresat. Următoarea oprire şi ultima din acest sezon – Cluj”, a scris Simona Halep pe pagina sa oficială de Facebook.

Simona Halep (19 WTA) a părăsit turneul de la Moscova în faza sferturilor de finală. Cea mai bună jucătoare a României a fost învinsă clar de grecoaica Maria Sakkari (7 WTA), scor 6-4, 6-4, într-un meci care a durat o oră şi 46 de minuteşi pe care adversara constănţencei l-a dominat în mare măsură.

Câştigătoare a Cupei Kremlinului în 2013, Simona a început slab, iar Sakkari, proaspăt calificată la Turneul Campionilor, s-a desprins rapid la 4-1. Halep a revenit în joc în ultimul ceas, a reuşit break-ul la 3-5, dar Sakkari şi-a ridicat din nou nivelul de joc exact când a trebuit: la a cincea şansă dintr-un game slab al Simonei pe propriul serviciu Maria şi-a trecut primul set în cont şi a devenit mare favorită la câştigarea meciului.

Ajutată de o deplasare în teren la superlativ şi de un backhand în cross la înălţime, Sakkari a continuat jocul bun şi în startul manşei a doua, iar loviturile puternice din spatele terenului au pus-o în încurcătură pe jucătoarea din Constanţa. Halep nu a găsit soluţii, nu a dat niciodată impresia că poate intra în meci, iar adversara sa s-a desprins rapid la 3-0. Un avantaj pe care l-a păstrat până la finalul setului al doilea, cu ceva emoţii. Simona a revenit de la 1-5, a salvat două mingi de meci, dar şi-a pierdut serviciul la 4-5!

În timp ce Simona se alege cu 100 de puncte WTA şi un cec în valoare de 15.500 de dolari la primul său turneu în sală în 2021, Sakkari o va înfrunta pe Ekaterina Alexandrova, reprezentanta Rusiei, pentru un loc în marea finală de duminică.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele