Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Messi a început negocierile cu PSG! Starul argentinian a discutat cu Pochettino

Staruri din fotbal Publicat de Andrei Ionascu pe 6 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/20344459/1/messi-psg.jpg

Starul argentinian Lionel Messi nu va continua la FC Barcelona, după mai bine de 20 de ani de carieră la echipa ‘blaugrana’. PSG şi Manchester City sunt principalele favorite să-l transfere pe Messi, iar vicecampioana Franţei a început negocierile. Presa internaţională notează că jucătorul l-ar fi sunat deja pe antrenorul Mauricio Pochettino.

RMC scrie că negocierile între PSG şi Messi au început, însă acestea sunt dificile din punct de vedere financiar, chiar dacă argentinianul este acum un jucător liber.

Jurnalistul Fabrizio Romano, specializat în transferuri, a anunţat că PSG este încrezătoare în privinţa transferului lui Messi, iar negocierile au progresat. În schimb, Manchester City n-a făcut niciun pas privind ofertarea starului argentinian.

Contractul lui Lionel Messi cu FC Barcelona a expirat la 30 iunie. Messi câştiga aproximativ 45 de milioane de euro anual.

Lionel Messi (34 ani), sextuplu câştigător al Balonului de Aur, a evoluat întreaga sa carieră la FC Barcelona, care l-a transferat în 2001. A disputat 778 de meciuri şi a înscris 672 de goluri în toate competiţiile, câştigând alături de Barca zece titluri în LaLiga şi patru Ligi ale Campionilor, printre alte trofee.

Campionatul Franţei se vede pe Look Sport şi www.primaplay.ro, pentru următoarele trei sezoane.

mail-share icon Email
viewscnt