Ultima oră
Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off” Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off”
Un nou produs marca Gică Hagi face furori: „E impresionant” | VIDEO EXCLUSIV Un nou produs marca Gică Hagi face furori: „E impresionant” | VIDEO EXCLUSIV
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan. Care este următoarea sa destinaţie Olivier Giroud pleacă de la AC Milan. Care este următoarea sa destinaţie
”Nici nu ştiu ce să spun, deja este penibil”. Denis Politic, discurs fără menajamente ”Nici nu ştiu ce să spun, deja este penibil”. Denis Politic, discurs fără menajamente
Reacţie incredibilă a unui jucător de la FCU Craiova. ”Suntem vai m**ţii noştri!” Reacţie incredibilă a unui jucător de la FCU Craiova. ”Suntem vai m**ţii noştri!”
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 2-1. ”Câinii” cedează în prelungirile unui meci nebun VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 2-1. ”Câinii” cedează în prelungirile unui meci nebun

Messi a revenit la Barcelona, dar nu şi-a prelungit contractul cu gruparea catalană

Barcelona Publicat de Andrei Ionascu pe 28 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20322453/1/mess.jpg

Atacantul argentinian Lionel Messi (34 de ani) şi-a încheiat vacanţa şi s-a întors, miercuri, la Barcelona, unde se află a doua lui casă. Messi a încheiat contractul cu FC Barcelona pe 30 iunie. El a părăsit gruparea catalană la finalul lunii mai, pentru a se alătura echipei naţionale a Argentinei pentru Copa America.

După ce a câştigat trofeul Copa America, vedeta argentiniană a plecat în vacanţă, iar miercuri a ajuns pe aeroportul El Prat, cu familia, de unde au fost preluaţi de un membru al serviciului de securitate al grupării catalane.

Deşi a ajuns în Spania, jucătorul nu se va prezenta încă la antrenamentele echipei catalane. Totuşi, presa spaniolă anticipează că Messi îşi va pune în curând semnătura pe un nou contract cu Barca.

Pep Guardiola încearcă să-l convingă pe Messi să vină la Manchester City, fiind singură alternativă atractivă pentru starul argentinian.

Leo Messi este la FC Barcelona din 2000, jucând pentru un singur club în cariera la seniori. A câştigat 6 Baloane de Aur, 4 Ligi ale Campionilor, 10 campionate în Spania, 7 Cupe ale Spaniei.

mail-share icon Email
viewscnt

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele