Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Messi, mesaj plin de fair-play pentru Lewandowki, după ce a câştigat Balonul de Aur: ”Meritai acest trofeu anul trecut”

PSG Publicat pe 29 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20485834/1/messi.jpg

Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur a 7-a oară şi l-a lăudat pe atacantul polonez Robert Lewandowski, despre care a spus că merita acest trofeu.

Este uimitor să fiu din nou aici. Acum doi ani am crezut că vor fi ultimii mei ani şi astăzi sunt din nou în faţa voastră. Oamenii au început să se întrebe când o să mă retrag şi astăzi sunt aici la Paris şi sunt foarte fericit şi vreau să continui să lupt pentru a atinge noi obiective.

 Nu ştiu câţi ani mai am inainte dar mă distrez copios. Aş vrea să mulţumesc tuturor colegilor mei de la Barça, PSG, Argentina (...). Cred că am câştigat acest trofeu parţial datorită a ceea ce am reuşit să facem în Copa America, aşa că îl dedic colegilor mei de echipă.

Astă seară este o seară cu totul specială pentru că acolo este soţia mea dar şi copiii mei, tatăl meu, mama, nepoţii mei. Este prima dată când câştig aici şi aş vrea să-i spun lui Robert (Lewandowski) că este o onoare să concurez cu el”, a spus el.

Messi i s-a adresat apoi direct marcatorului polonez. "Cred că ai fi câştigat asta anul trecut. Cu pandemia nu s-a putut, dar meriţi să ai acest trofeu acasă”, a spus atacantul de la PSG.

Jucătorul echipei Paris Saint-Germain, Lionel Messi, a câştigat Balonul de Aur, luni seară, acesta fiind al şaptelea trofeu pentru el. Robert Lewandowski (Bayern Munchen) a câştigat trofeul de golgheter, iar Gianluigi Donnarumma (PSG, fost la AC Milan) a fost desemnat cel mai bun portar.

Polonezul Lewandowski a fost pe 2, iar Jorginho a fost pe 3. Messi este câştigător cu Argentina în acest an al Copei America. Marele rival al lui Messi, Cristiano Ronaldo, a ocupat locul 6 în acest clasament.

Unul dintre favoriţi, Karim Benzema, de la Real Madrid, a fost pe locul 4. Titlul de cel mai bun club al anului a revenit celor de la Chelsea.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele