Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

Messi, reacţie vehementă după ultimele zvonuri în privinţa sa. Ce l-a înfuriat pe starul Barcelonei

Fotbal Internațional Publicat pe 9 apr 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19330486/1/messi-1.jpg
 
Leo Messi a reacţionat după ce Gazzetta dello Sport a anunţat că ar putea ajunge la Inter. Zvonurile au luat amploare, după ce fostul finanţator al „nerazzurilor”, Massimo Moratti, opina la rândul său că Messi ar putea ajunge pe Giuseppe Meazza. 
 
"Nu cred că Messi este un vis interzis. Poate că nu era nici chiar înaintea pandemiei. E aproape de sfârşitul contractului. Cred că se vor întâmpla lucruri ciudate până la finalul anului", a comentat Moratti pentru Radio Rai.
Starul argentinian a reacţionat şi a apelat la o postare pe Instagram pentru a-şi lămuri fanii. Totodată, Messi a informat zvonurile că ar fi plătit cauţiunea lui Ronaldinho şi că ar fi tentat să-şi încheie cariera la Newell's.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri