Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

Messi se va transfera aproape sigur în vară. ”Ultimul meci al lui pe Camp Nou, pentru Barcelona, în Liga Campionilor”

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 19 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/19992151/1/messi.jpg

Fostul mare fotbalist brazilian, Rivaldo este ferm convins că Lionel Messi o va părăsi pe FC Barcelona în scrut timp şi se va transfera la PSG.

Motivul principal este legat de umilinţa aplicată în ”optimile” Champions League de campioana Franţei. Rivaldo a comparat situaţia lui Messi cu cea a lui Luis Suarez, care a plecat de la catalani la Atletico Madrid, formaţie la care face furori.

”Înfrângerea aceasta grea împotriva lui PSG va fi mai mult ca sigur ultimul meci al lui Messi pe Camp Nou, pentru Barcelona, în Liga Campionilor. Ei nu îi pot oferi posibilitatea de a se lupta pentru trofee. Viitorul lui va fi la PSG, mai ales după prestaţia de pe Camp Nou. Aceasta este o echipe ce îl poate ajuta să concureze pentru trofee.

Messi este bine trecut de 30 de ani şi încă ia responsabilitatea pentru echipă. Mai mult, la începutul acestui sezon şi-a văzut cel mai bun coechipier, Luis Suarez, plecând într-o mutare de neînţeles pentru ”blaugrana”, ce a făcut-o pe Atletico mult mai puternică”, a spus Rivaldo, pentru cei de la Marca.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele