Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Messi, tot mai criticat. Argentinianul pare la finalul carierei şi adună reacţii contra: ”Încep să mă enervez”

PSG Publicat pe 25 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20480636/1/messi-psg.jpg

Lionel Messi continuă să fie criticat pentru atitudinea pe care o are după transferul la PSG. Mai nou, la finalul partidei cu Manchester City, care a fost pierdută de parizieni cu 1-2, argentinianul a fost luat la rost de Van der Vaart.

Olandezul a făcut trimitere la faptul că Messi nu mai are condiţie fizică şi a văzut, în multe momente, cum pur şi simplu stătea pe teren. Nu alerga, iar în multe faze, la atacurile PSG-ului, rămânea destul de mult în spate, în timp ce colegii săi urcau.

Încep să mă enervez pe Messi. Şi este păcat, pentru că un fotbalist ca el nu se va mai naşte vreodată. A arătat indolenţă de când era la Barcelona, sub Koeman. E un refuz de a juca şi nu e potrivit pentru un asemenea jucător.

Când îl vezi pe Ronaldo cum se luptă şi cum face tot ce depinde de el să îşi ducă echipa la alt nivel şi apoi te uiţi cum Messi se plimbă pe teren, mă gândesc: "Nu îţi e ruşine?!". E mare păcat”, a spus Van der Vaart, fostul mare jucător de la Ajax, Real Madrid sau Tottenham, potrivit Marca.

Manchester City a învins, miercuri, pe teren propriu, scor 2-1, echipa PSG, în penultima etapă a Grupei A a Ligii Campionilor. Ambele echipe s-au calificat în optimile de finală ale competiţiei.

Antrenorul echipei PSG, Mauricio Pochettino, s-a declarat dezamăgit de înfrângerea suferită în meciul cu Manchester City, din Liga Campionilor.

"Au fost două perioade diferite. Au început mai bine. Au fost foarte agresivi în presing. Au fost unele lucruri bune şi altele care trebuie îmbunătăţite. La 0-0, la pauză, am reuşit să rezolvăm nişte probleme. Am avut jocul sub control la 1-0. Sunt dezamăgit de rezultat. Trebuie să progresezăm în fiecare zi. (n.r. - despre zvonurile că ar pleca la Manchester United) Jucătorii cunosc foarte bine situaţia. Există zvonuri în acest mediu, unele pozitive, altele negative. Acum nu este momentul să vorbim despre asta. (...) Verratti şi Wijnaldum sunt accidentaţi, de aceea nu au jucat. Trebuie să ne îmbunătăţim în toate aspectele, în toate domeniile.

(...) Ne perfecţionăm şi sunt multumit de proces. Sunt lucruri mai bune acum decât în urmă cu o lună. Încetul cu încetul, echipa se va îmbunătăţi", a declarat Pochettino, potrivit AFP.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

PSG

Ultimele articole Toate articolele