Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Mesut Ozil pleacă de la Arsenal? Explicaţia lui Arteta după ce nu l-a inclus în lotul pentru partida cu City

Arsenal Publicat de Daian Cutu pe 19 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38270/19396122/1/ozil.jpg

Presa internaţională a scris că Mesut Ozil şi antrenorul său Mikel Arteta ar avea un conflict, astfel se explică de ce fotbalistul german nu a fost inclus în lotul pentru meciul cu Manchester City, în care ”tunarii” au pierdut cu 3-0.

”Am fost foarte sincer cu Mesut încă din prima zi. De când am ajuns mi s-a părut că este într-o formă bună şi că doreşte să joace la cel mai înalt nivel. A jucat în fiecare meci cu mine aici cred”, a declarat antrenorul lui Arsenal, întrebat despre situaţia lui Ozil, care se pare totuşi că ar vrea să părăsească echipa londoneză.

Mesut Ozil (31 de ani) va pleca de al Arsenal în vara anului următor, când îi expiră contractul, a anunţat un prieten al fotbalistului, în presa din Anglia. Acesta a dezvăluit şi următoarea destinaţie a mijlocaşului, Fenerbahce.

Din precizările lui Ilicai, un moderator TV şi un foarte bun prieten al lui Ozil, preşedintele clubului turc deja lucrează la transfer. ”Când contractul său cu Arsenal expiră, cei de la Fenerbahce sunt favoriţi. Nu sunt într-o poziţie în care să pot da detalii, însă ştiu că preşedintele nostru lucrează din greu pentru asta”, a declarat Ilicai în Turcia, potrivit The Sun.

Astfel, Ozil va pleca de la Arsenal după 7 ani. Ar putea fi la prima experienţă în campionatul Turciei. Anterior, a evoluat pentru Real Madrid, Werder Bremen, Schalke.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Arsenal

Ultimele articole Toate articolele