Ultima oră
Gabi Tamaş revine pe teren Gabi Tamaş revine pe teren
NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.
VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă

VIDEO | ”Mi-a plăcut foarte tare să joc aici şi mă gândesc deja la următoarea partidă”. Simona Halep, foarte motivată la Roland-Garros, după succesul cu Irina Begu

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 30 sep 2020
mail-share icon Email
 
Simona Halep s-a calificat în turul III la Roland-Garros, după o victorie în două seturi cu Irina Begu, scor 6-3, 6-4. Partida a durat în total o oră şi 24 de minute.
 
Halep (2 WTA), favorita numărul 1 a turneului de mare şlem din capitala Franţei a făcut un joc solid şi nu a cedat întietatea decât în foarte puţine momente. Setul secund s-a decis din start, când Simona a avut 3-0 în faţa Irinei, care nu a surmontat handicapul până la final.

A fost un meci greu. Am jucat amândouă bine, iar eu m-am simţit puţin obosită. Mă bucur că am câştigat în două seturi şi că nu a fost un meci mai lung. Mi-a plăcut foarte tare să joc aici şi mă gândesc deja la următoarea partidă”, a declarat Simona Halep, imediat după meciul cu Irina Begu.

Urmează un meci cu speranţa tenisului american

Următoarea adversară a Simonei Halep va fi americanca Amanda Anisimova, de doar 18 ani, care a dispus în turul II de compatriota Bernarda Pera, cu un categoric 6-2, 6-0.
Anisimova se simte foarte bine pe zgura pariziană, anul trecut fiind cea mai tânără jucătoare din istoria competiţiei, care se califică în turul III, la 17 ani şi 282 de zile.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele