Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

"Mi-a spus că nu mă mai cheamă". Motivul pentru care Rădoi l-a "interzis" pe Ronaldo Deaconu la echipa naţională

Superliga Publicat pe 16 oct 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20431768/1/gaz-metan-medias-dinamo-bucuresti-liga-1-casa-pariurilor-23-04-2021.jpg


Ronaldo Deaconu a explicat, sâmbătă dimineaţă, motivul pentru care Mirel Rădoi l-a interzis la echipa naţională.
 
În timpul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, între cei doi a izbucnit în conflict la finalul meciului Coreea de Sud - România 4-0, după ce Deaconu a transmis un raport al parametrilor fizici către suporterii lui Gaz Metan. Enervaţi de faptul că favoritul lor nu joacă şi că Rădoi invocă probleme fizice, aceştia l-au postat pe facebook, demonstrând că, de fapt, Ronaldo Deaconu e printre cei mai buni la testele fizice date de staff-ul lui Rădoi.
 
Un lucru care nu a fost pe placul selecţionerului, care a avut un mesaj clar pentru autorul celor două goluri superbe în poarta lui Eşanu:
 
”Mister s-a supărat că au postat suporterii de la Mediaş pe Facebook, s-a supărat pe mine, dar fără vina mea. Ei postaseră nişte parametri de la antrenament, că se tot spunea că nu eram pregătit fizic. Cei de la Gaz m-au întrebat care ar fi problema şi le-am spus că nu e de pregătire fizică.
 
Da, aşa mi-a spus, că nu mă mai cheamă la echipa naţională. Nu, altceva n-a mai existat. Am distribuit acel raport cu suporterii, dar şi cu preparatorul nostru fizic, nu mi-a spus nimeni că e ceva ce trebuie să rămână doar la noi. Oricum, orice aş fi făcut, nu m-ar fi chemat", a dezvăluit Deaconu, pentru Digi Sport.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele