Ultima oră
ACUM pe Look Sport: Sepsi - Chindia 2-0. VIDEO | Înscrie şi Safranko ACUM pe Look Sport: Sepsi - Chindia 2-0. VIDEO | Înscrie şi Safranko
Victorie sau adio titlu! CFR - Gaz Metan, live pe Look Plus de la 20:30. Echipele de start Victorie sau adio titlu! CFR - Gaz Metan, live pe Look Plus de la 20:30. Echipele de start
Lucian Sânmărtean a retrăit unul din cele mai inedite momente din carieră. ”Am ieşit la pauză în semn de răzvrătire!” Lucian Sânmărtean a retrăit unul din cele mai inedite momente din carieră. ”Am ieşit la pauză în semn de răzvrătire!”
150 de milioane de lire pe masa lui Guardiola. Două transferuri de cinci stele încercate de Pep, după ce a scăpat de interdicţia de a juca în Europa 150 de milioane de lire pe masa lui Guardiola. Două transferuri de cinci stele încercate de Pep, după ce a scăpat de interdicţia de a juca în Europa
Low sună adunarea. Când reia meciurile naţionala Germaniei Low sună adunarea. Când reia meciurile naţionala Germaniei
S-a aflat cine este omul care a adus-o pe Anamaria Prodan la Sibiu. ”Am riscat, schimbând antrenorul, şi au început să vină şi rezultatele” S-a aflat cine este omul care a adus-o pe Anamaria Prodan la Sibiu. ”Am riscat, schimbând antrenorul, şi au început să vină şi rezultatele”

Michael Jordan, mesaj emoţionant de susţinere pentru cazul George Floyd

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 1 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/19378325/1/jor.jpg

Legenda NBA a dat o declaraţie de solidaritate faţă de protestele care au loc zilele acestea în SUA, cu privire la uciderea lui George Floyd, un cetăţean de culoare, de către un poliţist.

"Noi trebuie să înmulţim expresiile pacifiste faţă de nedreptate şi să cerem recunoaşterea responsabilităţilor", a afirmat Jordan.

Pe lângă fostul baschetbalist, alte nume mari ale sportului s-au alăturat cauzei, precum Serena Williams, Coco Gauf, Jaylen Brown, la care să adaugă foarte mulţi oameni implicaţi din NHL şi NBA.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Baschet

Ultimele articole Toate articolele