Ultima oră
FC U Craiova - Metaloglobus, de la ora 17, pe Look Sport. Oltenii au patru remize la rând, dar se menţin pe primul loc FC U Craiova - Metaloglobus, de la ora 17, pe Look Sport. Oltenii au patru remize la rând, dar se menţin pe primul loc
VIDEO | Jorge Costa, dezamăgit de arbitrajul lui Colţescu! "A fost o fază clară. Am respectat prea mult adversarul" VIDEO | Jorge Costa, dezamăgit de arbitrajul lui Colţescu! "A fost o fază clară. Am respectat prea mult adversarul"
Deaconu îl acuză de furt pe Colţescu: "E inadmisibil!". EXCLUSIV | Vinovatul găsit de Miriuţă şi Stanciu la faza penalty-ului: "Nu ai voie să faci aşa ceva!" Deaconu îl acuză de furt pe Colţescu: "E inadmisibil!". EXCLUSIV | Vinovatul găsit de Miriuţă şi Stanciu la faza penalty-ului: "Nu ai voie să faci aşa ceva!"
VIDEO | Victorie cu emoţii pentru FCSB la Mediaş! Toni Petrea: "Ne-am făcut meciul greu. Accidentările şi-au pus amprenta" VIDEO | Victorie cu emoţii pentru FCSB la Mediaş! Toni Petrea: "Ne-am făcut meciul greu. Accidentările şi-au pus amprenta"
EXCLUSIV | FCSB, apreciată de oamenii de fotbal. Verdict comun în studioul Fotbal Look: "Arată a echipă mare!" EXCLUSIV | FCSB, apreciată de oamenii de fotbal. Verdict comun în studioul Fotbal Look: "Arată a echipă mare!"
VIDEO | Penalty sau simulare? FCSB câştigă la Mediaş după o decizie controversată a lui Colţescu VIDEO | Penalty sau simulare? FCSB câştigă la Mediaş după o decizie controversată a lui Colţescu

Michael Schumacher, alături de fiul său, chiar dacă încă are mari probleme de sănătate. ”Bineînţeles că ştie despre cursele în care participă fiul său. Este la curent cu tot ce face„

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 17 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/19598798/1/schumacher.jpg

Michael Schumacher, septuplul campion mondial a suferit un accident la schi, în iarna anului 2013, iar de atunci se află în stare gravă, după ce a suferit multiple leziuni cerebrale. Evoluţia stării de sănătate a acestuia este ţinută secretă de medici şi familie.

Preşedintele FIA şi fostul colaborator din perioada Ferrari al pilotului german a declarat că l-a vizitat la spital şi că septuplul campionat mondial urmăreşte cursele fiului său Mick. care din sezonul viitor are şanse mari să piloteze în Formula 1, cel mai probabil la Alfa Romeo.

”Bineînţeles că Michael ştie despre cursele în care participă fiul său. Este la curent cu tot ce face.

Probabil anul viitor Mick va fi pilot în Formula 1, o mare provocare. Dar toată lumea aşteaptă un nou Schumacher la cel mai înalt nivel,” a declarat Jean Todt, când a fost întrebat cum se simte Michael.

mail-share icon Email
viewscnt

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele