Ultima oră
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid
Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului

Mihaela Buzărnescu, la un meci de calificarea pe tabloul principal la Openul Australiei! "Sunt sigură că va fi un an bun"

Tenis Publicat de Andrei Ionascu pe 12 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19879551/1/buzarnescu.jpg

Mihaela Buzărnescu (locul 137 WTA) a ajuns în ultimul tur al calificărilor Openului Australiei, după un meci de aproape trei ore cu americanca Claire Liu (218 WTA), scor 7-6 (6), 2-6, 6-4. Buzărnescu este singura reprezentantă a României rămasă în calificările de la Dubai (Emiratele Arabe Unite).

Buzărnescu (32 de ani) a dominat primul set, a condus cu 2-0 şi 4-1, dar a fost egalată, 4-4. Mihaela a ratat o minge de set la 5-4, apoi a fost condusă cu 6-5, dar a dus setul în tiebreak, unde s-a impus cu 8-6, după ce americanca a avut 5-2 şi a ratat două mingi de set la 6-4.

În setul decisiv, Liu (20 de ani) a început cu break, dar Buzărnescu a revenit. La 4-4, românca a reuşit să salveze patru mingi de break, apoi a închis meciul pe serviciul adversarei.

Mihaela Buzărnescu a avut mari probleme la serviciu şi a comis 9 duble greşeli. Un amănunt interesant este că americanca Claire Liu a câştigat cu un punct mai mult decât românca (111-110).

"A fost un meci foarte greu. Aşa e în tenis, câteodată îţi faci viaţa grea. Important e că finalul a fost unul pozitiv. Nu vă mai supăraţi că avem momente când nu câştigăm. Important este să mă susţineţi anul ăsta, pentru că vor mai fi momente cu suişuri şi coborâşuri. Oricum, eu lupt până la capăt. Sunt sigură că va fi un an bun", a spus Mihaela Buzărnescu, la finalul partidei, pe contul de Instagram.

Americanca Whitney Osuigwe (18 ani, locul 161 WTA) va fi adversara Mihaelei Buzărnescu în ultimul tur al calificărilor la Openul Australiei.

România are 5 jucătoare calificate direct pe tabloul principal la Openul Australiei 2021 (8-21 februarie): Simona Halep (locul 2 WTA), Patricia Ţig (56 WTA), Sorana Cîrstea (71 WTA), Irina Begu (78 WTA) şi Ana Bogdan (92 WTA).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele