Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Mihai Chirica, atac la adresa lui Andrei Cristea: "Mai bine te laşi, mergi în tribune şi mănânci seminţe!"

Superliga Publicat pe 3 mar 2021
mail-share icon Email
 
 
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20037556/1/chirica.jpg
 
Mihai Chirica, primarul din Iaşi, a explicat motivele care au dus la debarcarea lui Andrei Cristea (36 de ani) din funcţia de antrenor după patru meciuri şi nu s-a ferit să-l atace public pe deja fostul principal din Copou.
 
Edilul spune că în luarea deciziei au contat atât rezultatele slabe, cât şi atmosfera nefastă din jurul echipei: "În primul rând ne-am gândit că echipei îi lipseşte un lider pe teren. Apoi, da, pentru ieşirile sale. Dacă eşti antrenor şi nu-ţi poţi stăpâni nervii mai bine te laşi, mergi în tribună şi mănânci seminţe. Am însărcinat Comitetul Director să ceară scuze mai multor oficiali. La Heleşteanu s-a renunţat pentru că n-a făcut faţă provocărilor din această iarnă, toate achiziţiile sale au fost dezastruoase", a declarat Chirica, pentru GSP.ro.
  • 405 meciuri a strâns Andrei Cristea în Casa Liga 1. Dintre jucătorii în activitate, doar colegul Frăsinescu are mai multe
La finalul meciului cu FC Voluntari, pierdut cu 2-0, Cristea a avut o ieşire nervoasă la adresa arbitrului Radu Petrescu, cel care ar fi scris în raportul de meci că fostul atacant i-ar fi transmis "mai bine mureai la operaţie". Pe imaginile surprinse de cameramanii Look Sport, Cristea e auzit cum spune "Petresule, fugi la vestiare, băi, infractorule!". Iar cuvintele nu i-au picat bine lui Chirica: "Din ce ştiu, nu i-a spus aşa ceva (n. red - întrebat dacă Andrei Cristea i-a strigat lui Radu Petrescu "mai bine mureai la operaţie". Dar cu un asemenea limbaj nu suntem de acord", mai spune politicianul.
 
Acum, după patru meciuri şi un singur punct obţinut în "era" Cristea, Poli îşi caută antrenor. Şi are de ales între Flavius Stoican, Adrian Mihalcea, Cristiano Bergodi şi Eugen Neagoe: "Nu pot să vă dau un nume deocamdată. În două, maximum trei zile vom avea însă unul nou. Apoi trebuie să ne orientăm şi asupra unui psiholog. Să stea de vorbă cu jucătorii, să vedem de unde această neîncredere", încheie Chirica.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele