Ultima oră
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”
Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu

Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu
Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off” Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off”

Mihai Iosif, un antrenor care nu se mulţumeşte cu puţin. Reacţia de la finalul partidei cu Farul: ”Nu cred că se aştepta nimeni să avem un astfel de start, dar vrem să vorbim mai puţin şi să facem lucrurile cum putem mai bine”

Rapid Publicat pe 31 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20328036/1/mihai-iosif-rapid-11.jpg

Egalul Rapidului cu Farul, în etapa a 3-a din Casa Liga 1, a fost unul mulţumitor pentru Mihai Iosif. Antrenorul giuleştenilor a declarat că remiza a fost una corectă cu formaţia de la malul mării, în baza celor întâmplate pe teren.

Mihai Iosif a fost corect şi a recunoscut că la fel de bine cum Rapid, cu puţin noroc putea lua toate punctele, la fel le putea lua şi Farul. 

A fost un meci echilibrat, un rezultat corect, cu ocazii de ambele părţi. Nici noi nu am primit gol, nici ei nu au primit gol în utimele trei etape. Cred că a fost un meci cu un rezultat corect. Nu cred că se aştepta nimeni să avem un astfel de start, dar vrem să vorbim mai puţin şi să facem lucrurile cum putem mai bine. Poate vor fi meciuri în care nu vom avea rezultate, dar nu vom spune că vom munci mai mult. Şi acum muncim mult.

Puteam câştiga toate punctele, dar puteau şi ei să le câştige. Farul a fost o echipă bună, combinativă. A încercat să ne surprindă prin schimbarea sistemului, dar am blocat bine. Ne-am retras fără să ne dăm seama, dar sistemul lor a necesitat acest lucru. Cred că ne-am ridicat la nivelul jocului.

(N.r. – Despre momentul de la începutul meciului, când Gică Hagi a fost aplaudat de fanii Rapidului şi a primit cadouri din partea giuleştenilor) Noi respectăm valorile României, valorile fotbalului românesc. Respecăm şi olimpicii care au luat medalii, respectăm pe toată lumea care face performanţă”, a declarat Mihai Iosif la finalul partidei cu Farul.

Rapid a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, vineri, pe Arena Naţională, în compania echipei Farul Constanţa, în etapa a treia a Ligii I.

  • Rapid: H. Moldovan - Belu Iordache, Săpunaru, Dandea, J. Morais - Crepulja, Al. Albu, R. Ilie (Pănoiu '65) - N. Carnat (Goge '88), Ad. Bălan (Bnou '65), Hlistei (Moise '80). Antrenor: Mihai Iosif
  • Farul : Tordai - D. Dussaut, Ionuţ Larie, Dobrosavlevici, De Nooijer (Buta '71)- Romario Pires, Mladen, Juanmi Castaneda (Grameni '61)- L. Andronache (Chiţu '46), Jefte Betancor (Bodişteanu '77), Alex Pitu (Petre '70). Antrenor: Gheorghe Hagi

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele