Ultima oră
LIVE BLOG EURO 2020, ziua a noua | Spania - Polonia, de la 22:00. Germania a trecut la pas de Portugalia, Ungaria a făcut meciul ultimilor zeci de ani contra campioanei mondiale, Franţa LIVE BLOG EURO 2020, ziua a noua | Spania - Polonia, de la 22:00. Germania a trecut la pas de Portugalia, Ungaria a făcut meciul ultimilor zeci de ani contra campioanei mondiale, Franţa
CFR Cluj a făcut 1-1 cu Ludogoreţ, în al doilea amical din Austria CFR Cluj a făcut 1-1 cu Ludogoreţ, în al doilea amical din Austria
Gabriel Tamaş a devenit preşedinte al FC Voluntari
Gabriel Tamaş a devenit preşedinte al FC Voluntari
Negocierile dintre Zdenek Ondrasek şi FCSB, avansate! Negocierile dintre Zdenek Ondrasek şi FCSB, avansate!
Dragoş Grigore negociază cu Rapid. Fundaşul are şi trei propuneri din Turcia Dragoş Grigore negociază cu Rapid. Fundaşul are şi trei propuneri din Turcia
Vlad Muţiu a semnat cu FC Hermannstadt
Vlad Muţiu a semnat cu FC Hermannstadt

Mihai Neicuţescu revine la Dinamo, nemulţumit de condiţiile de la Chindia. “Anul ăsta e vremea să demonstrez. Venirea lui Uhrin a fost foarte importantă”

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 11 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20241205/1/rps6785.jpg

Atacantul Mihai Neicuţescu (22 de ani) revine la Dinamo în această vară, după împrumutul la Chindia Târgovişte. Neicuţescu a fost nemulţumit de condiţiile de la Chindia şi vrea să se impună la Dinamo, fiind impresionat de antrenorul ceh Dusan Uhrin.

În sezonul 2020-2021, Mihai Neicuţescu a bifat 17 meciuri pentru Chindia, dar n-a reuşit să înscrie.

Neicuţescu este dispus să accepte reducerea salariului la Dinamo, având în vedere situaţia financiară a clubului, dar nu se teme de o eventuală intrare în insolvenţă.

Dinamo riscă să rămână doar cu Robert Moldoveanu şi Mihai Neicuţescu în atac, în condiţiile în care Adam Nemec (35 de ani) are un salariu prea mare, iar Magaye Gueye a fost suspendat pentru dopaj.

“Vreau să joc, pentru că la Chindia consider că am evoluat prea puţin. Pentru mine e un capitol închis. E diferenţă mare la nivel de antrenamente între Chindia şi Dinamo, adică sunt cu totul alte condiţii la Săftica. Acolo nu îşi permit să facă ce se face la Dinamo. Vreau să rămân la Dinamo cel puţin un an. Mai am doi ani contract.

E mare nevoie de atacanţi. Îmi doresc să joc. O şansă are toată lumea. Dacă merit, sper să fiu pe teren. Am puţin de recuperat, pentru că sezonul ăsta nu prea am jucat şi mă pregătesc şi în vacanţă. Vreau să fiu apt 100% la startul campionatului. Anul ăsta e vremea să demonstrez, nu ştiu ce se va întâmpla după asta. O să rămân la Dinamo şi o să fac tot posibilul să joc. Dusan Uhrin ştie cel mai bine cine va merita să joace.

Dusan Uhrin e un antrenor bun, cu experienţă şi care ştie să gestioneze momentele grele. Sunt de părere că tot cu el vom face treabă. Depinde doar de noi şi de voinţa fiecăruia. Venirea lui a fost foarte importantă pentru Dinamo. Nu ştiu câţi antrenori ar fi reuşit asta. Are o experienţă foarte mare. Este un foarte bun mentor şi psiholog. Comunică foarte bine cu jucătorii, chiar dacă nu ştie română. E genul de om care ştie să pună problema şi să îţi arate ce e important de fapt. Face antrenamente bune şi de mare intensitate”, a spus Mihai Neicuţescu pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele