Ultima oră
Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România” Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România”
Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii” Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii”
LIVE VIDEO | Deschidere de scor în Barcelona - PSG, în direct la Prima Sport 1! Borussia şi Atletico se întrec în ocazii, în direct la Prima Sport 2 LIVE VIDEO | Deschidere de scor în Barcelona - PSG, în direct la Prima Sport 1! Borussia şi Atletico se întrec în ocazii, în direct la Prima Sport 2
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României

Mihai Pintilii a comentat situaţia lui Adi Petre. ”După meciul din Serbia, l-am simţit foarte bine, m-am bucurat că a a marcat din acţiune”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 21 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19487498/1/pet.jpg

Mihai Pintilii, omul care a stat pe banca FCSB-ului în meciul cu FC Argeş, a fost mulţumit de evoluţia echipei, mai ales în contextul actual, în care lotul este decimat din cauza infectărilor cu COVID-19. Fostul mijlocaş i-a lăudat pe toţi jucătorii, în special pe cei tineri şi pe noii veniţi, Straton şi Cană.

De asemenea, a lămurit şi situaţia lui Adi Petre, atacantul care în startul de sezon a fost trecut în rezervă, după ce a intrat în dizgraţia patronului.

Nu cred că are probleme fizice, la el e o problemă că nu marchează. Este atacant, trebuie să îşi dorească mai mult să stea în gura porţii, să nu mai coboare atât de mult, să nu mai facă atât de mult efort. 

Asta e problema lui, îşi pierde din încredere că nu marchează. După meciul din Serbia, l-am simţit foarte bine, m-am bucurat că a a marcat din acţiune. Acum, trebuie să muncească şi depinde doar de el”, a declarat Mihai Pintilii, după succesul cu FC Argeş.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele