Ultima oră
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024

Mihai Pintilii, după meciul irepetabil din Serbia: "Sper să nu mai trăiesc niciodată aşa ceva! Nu ştiu câţi ne mai întoarcem acasă..."

Europa League Publicat pe 18 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19484827/1/cip-3733.jpg

Finalul partidei Backa Topola - FCSB l-a găsit pe Mihai Pintilii epuizat, după mai bine de 120 de minute incredibile.

Omul care a condus-o pe FCSB de pe banca tehnică la această partidă a declarat că nu şi-ar dori să mai trăiască vreodată o asemenea partidă şi că şi-ar dori amânarea meciului cu FC Argeş, din campionat.

FCSB urmează să o întâlnească pe Slovan Liberec, joia viitoare, în turul 3 preliminar al Europa League, iar în acest moment roş-albaştrii au 9 jucători scoşi din joc după ce s-au infectat cu COVID-19.

"Nu mai contează cine a fost antrenor principal sau cine a dat indicaţii, acum e important că ne-am calificat. A fost un meci nebun, sper să nu mai trăiesc niciodată aşa ceva!

A fost o noapte grea înainte de meci. N-am dormit, iar mulţi dintre jucători s-au trezit de 5-6 ori. Nu e uşor să ştii că ai COVID, să stai cu frica în sân. Bine că s-a terminat cu bine! Şi ne întoarcem cu calificarea.

Pentru meciul de campionat, cu FC Argeş, nici nu ştiu câţi ne mai întoarcem acasă. Nu ştiu câţi vom fi sănătoşi. Conducerea se va ocupa, să vedem dacă putem amâna meciul cu Argeşul. Cred că e posibil... Rămâne de văzut, se va ocupa conducerea
", a declarat Pintilii la conferinţa de presă.

"Nu pot să-l cert pe Ducan!"

Pintilii a vorbit şi despre prestaţia tânărului Răzvan Ducan, care a încasat 6 goluri în cele 120 de minute de joc, dar în acelaşi timp s-a dovedit decisiv la executarea loviturilor de la 11 metri.

"Ducan? Nu pot să-l cert. Nici nu mai ştiu la câte goluri a greşit. Unul, două sau mai multe. La câte goluri au fost... E şi greu să le mai ţii minte. E un copil. Aţi văzut că ne-a salvat la penalty-uri, asta e cel mai important. Acest meci, probabil, îl va ajuta în viitor, în cariera pe care o va avea", a mai spus Pintilii.

mail-share icon Email
viewscnt

Europa League

Ultimele articole Toate articolele