Ultima oră
VIDEO | Dinamo confirmă varianta insolvenţei, după ce fanii au negat-o vehement. Mario Nicolae: "Ne-ar ajuta să construim mai bine" VIDEO | Dinamo confirmă varianta insolvenţei, după ce fanii au negat-o vehement. Mario Nicolae: "Ne-ar ajuta să construim mai bine"
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, ACUM, la Budapesta. Număr uriaş de spectatori! Franţa - Germania, de la ora 22:00 LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, ACUM, la Budapesta. Număr uriaş de spectatori! Franţa - Germania, de la ora 22:00
Istvan Fulop şi-a prelungit contractul cu Sepsi! Istvan Fulop şi-a prelungit contractul cu Sepsi!
Cum a comentat Ludovic Orban prezenţa în lojă la meciul de la EURO Cum a comentat Ludovic Orban prezenţa în lojă la meciul de la EURO
FCSB şi-a luat gândul de la Bogdan Stancu, care vrea să rămână în Turcia. Gigi Becali: "Nu a mai dat niciun semn de viaţă" FCSB şi-a luat gândul de la Bogdan Stancu, care vrea să rămână în Turcia. Gigi Becali: "Nu a mai dat niciun semn de viaţă"
VIDEO | Voleibalista care în timpul liber are un hobby inedit. ”Am vrut să împărtăşesc acest talent, să nu îl ţin doar pentru mine” VIDEO | Voleibalista care în timpul liber are un hobby inedit. ”Am vrut să împărtăşesc acest talent, să nu îl ţin doar pentru mine”

Mihai Popescu, pregătit de duelurile cu Ianis Hagi din Scoţia: ”Să sperăm că ne vom întâlni”

Stranieri Publicat pe 14 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20187993/1/mihai-popescu-hearts.png

Mihai Popescu, fostul fundaş al lui Dinamo, joacă acum la Hearts, cu care va evolua din sezonul următor în prima ligă din Scoţia, după obţinerea promovării. Popescu speră ca formaţia lui să se întărească pentru a nu cădea, după numai un an, în divizia a doua.

Mihai Popescu aşteaptă şi duelurile cu Ianis Hagi. ”Să sperăm că ne vom întâlni, pentru că am înţeles că are ceva oferte. M-aş bucura pentru el să şi rămână, pentru că a avut un sezon bun la Rangers, dar, în acelaşi timp, mi-aş şi dori să meargă la un club mai mare.

Depinde ce îşi doreşte şi el. Suntem singurii români care jucăm în această ligă şi ar fi un moment frumos. Şi m-aş bucura dacă am putea să facem schimb de tricouri”, a spus Mihai Popescu pentru TelekomSport

Mihai Popescu a fost om de bază în acest sezon, fiind utilizat în nu mai puţin de 23 de partide, în toate competiţiile. Mai mult, el a marcat şi un gol, în campionat. Mihai Popescu a ajuns la Hearts la începutul campionatului, după ce ”câinii” l-au lăsat liber de contract. Anterior, el a mai jucat în Scoţia la St. Mirren, unde a fost împrumutat de Dinamo.

Mihai Popescu mai are contract cu Hearts până în mai 2022. Are o cotă de piaţă de 325.000 de euro.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele