Ultima oră
VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A
"Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor "Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”   Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”
Şumudică, din nou victorios în Turcia! Şumudică, din nou victorios în Turcia!
Daniel Celea îl acuză pe Ivan că a jucat teatru: ”Ce aş putea să spun? Nu l-am lovit!” Daniel Celea îl acuză pe Ivan că a jucat teatru: ”Ce aş putea să spun? Nu l-am lovit!”

Mihai Răduţ, dezvăluiri despre calvarul îndurat în fotbalul românesc. ”N-are nimeni nicio putere”

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 13 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20428739/1/dew.jpg

Mihai Răduţ a părăsit România şi a ales campionatul din Cipru, unde a semnat cu Aris Limassol. El a povestit situaţia dificilă prin care a trecut la Astra Giurgiu, pentru care a evoluat sezonul trecut, când fosta campioană a României a retrogradat în Liga 2.

El a precizat că mai are bani de primit şi a punctat faptul că este o problemă gravă din acest punct de vedere în fotbalul românesc.

"Ştie toată lumea ce probleme au fost la Astra şi nici acum nu mi-am recuparat banii. Cred că mai am de luat vreo 50.000 de euro de la Astra. În România, am pierdut bani la toate echipele, la care am fost. Am depus memoriu, dar ce să faci. Că, în România, dacă depui un memoriu, durează trei ani şi tot pe ei îi ajută. Sunt legile făcute de aşa natură încât tu, ca jucător, nu ai niciun drept.

Semnezi contract de profesionist, te crezi profesionist la Liga 1. Şi, când se întâmplă o chestie din asta, îţi dai seama că tu, de fapt, ai fost amator. N-are nimeni nicio putere. Până te bagă la comisii, durează câteva luni. Iar acolo amână de nu ştiu câte ori. Astra cere de câte ori vrea ea amânarea, poate să se amâne doi ani de zile. Îi pun să plătească o amendă de 500 de euro, iar ei o tot amână.

La fiecare lună le mai dau câte 500. Până intră în insolvenţă, apoi gata. Nu poţi să-ţi baţi joc de oameni aşa… Astra trebuia să fie, în situaţia în care este acum, de mulţi ani de zile. Numai că a fost Dani Coman băiat inteligent, a adus jucători cu calitate şi au dus-o din asta.

La cum este clubul organizat, de fapt, cum nu este organizat, n-ar merita să fie nici în liga a 3-a. Ar trebui să se desfiinţeze din start",
a spus Răduţ, pentru Fanatik.

Jucătorul a fost dorit în această fereastră de transferuri şi de Dinamo, dar acesta a preferat să plece în străinătate, acolo unde a mai jucat în carieră la: Hatta Club (Emiratele Arabe Unite) şi Lech Poznan (Polonia).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri