Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Mihai Roman îşi anunţă revenirea în fobtal, după un an şi jumătate: "Sunt gata să joc!"

Superliga Publicat pe 21 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20255065/2/2mr.jpg


Mihai Roman II (29 de ani) îşi anunţă revenirea pe terenul de fotbal la un an şi jumătate de la momentul în care doctorii l-au oprit de la efort din cauza problemelor la inimă.
 
Cândva o mare speranţă a fotbalului românesc, atacantul şi-a încheiat în această vară înţelegerea cu CS Universitatea Craiova şi e liber de contract, dar vestea mai importantă este că poate juca din nou fotbal profesionist, după o operaţie la Viena. Roman îi mulţumeşte lui Mihai Rotaru pentru modul în care s-a comportat cu el în perioada în care a fost nevoit să stea departe de teren şi se pune la dispoziţia cluburilor din Casa Liga 1 care vor să-i acorde o şansă:
 
"Sunt fericit că pot să joc fotbal din nou. Totul a decurs bine după intervenţia de la Viena şi în două săptămâni pot să intru la antrenamente. Îi sunt foarte recunoscator pentru tot domnului Rotaru, un om de nota 2.000, care m-a susţinut în toată această perioadă de pauză şi mers la doctori. M-a plătit normal, m-a ajutat cu tot ce s-a putut şi îi mulţumesc din suflet.
 
Oricum eu nu am stat de tot, am făcut mişcare şi am fost chiar vicecampion naţional la padbol, fotbal-tenis. Deci de la prima participare în turul României m-am clasat pe locul doi. Abia aştept acum să revin la treabă şi important e că pot să joc fotbal", a declarat fostul atacant de la NEC Nijmegen, pentru ProSport.
 
Roman, care are patru goluri şi patru pase decisive în 40 de meciuri jucate în Bănie, a păşit ultima dată pe un teren de fotbal pe 8 decembrie 2019, într-un meci Astra - Craiova 1-0. Apoi i s-au descoperit probleme la inimă, iar doctorii i-au recomandat să se oprească până în momentul în care acestea sunt rezolvate.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele