Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Mihai Roman, nervos pe arbitrajul din Academica - FC Botoşani 1-1: "Probabil deranjăm că suntem acolo sus!"

Superliga Publicat pe 4 oct 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20417673/1/mihai-roman.jpg


Mihai Roman l-a atacat direct pe arbitrul Viorel Flueran la finalul meciului Academica Clinceni - FC Botoşani 1-1, în care Edjouma a fost eliminat în repriza a doua, iar argentinianul Cascini a marcat cu mâna golul egalizator al gazdelor.
 
Considerată una dintre cele mai bune echipe din acest sezon, FC Botoşani a plecat doar cu un punct din Ştefan cel Mare, iar ele 90 de minute au fost marcate de mai multe decizii neinspirate. În prima repriză, Flueran trebuia să-l elimine direct pe Edjouma, mijlocaşul oaspeţilor, dar a făcut-o în mod eronat în partea a doua. În final, niciun membru al brigăzii lui Flueran nu a văzut că argentinianul Cascini a deviat cu mâna şutul lui Moulin:
 
"Golul lor am înţeles că a fost cu mână. Etapa trecută am avut penalty clar şi nu ne-a fost dat. Probabil deranjăm că suntem acolo şi sus şi au început acum nişte chestii care nu sunt normale. Da, cred că arbitrul a scapăt meciul din mână.
 
La Edjouma nu a fost fault şi i-a dat al doilea galben. Cred că s-a văzut o intenţia a lui. Este adevărat că am întâlnit o echipa mult schimbată în bine de când a venit domnul Chirila. Se văd nişte trasee, se vede o idee de joc. Mie mi-a plăcut cum a jucat Clinceni şi azi, şi cu FCSB", a declarat Roman, vizibil nervos, la finalul meciului.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele