Ultima oră
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund

Mihai Rotaru dă lovitura! L-a convins pe Marian Copilu să vină preşedinte la Craiova

CS Universitatea Craiova Publicat pe 16 ian 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20555142/1/mc.jpg


Mihai Rotaru a reuşit una dintre cele mai importante mutări de când a devenit patron al Universităţii Craiova: omul de afaceri oltean l-a convins pe Marian Copilu, fostul preşedinte al CFR-ului, să vină în Bănie!
 
Aflat în relaţii foarte bune cu Copilu încă de pe vremea când acesta lucra la CFR Cluj şi era considerat artizanul celor patru titluri de campioană consecutive cucerite de ardeleni, Rotaru l-a ofertat pe partenerul de dialog încă din vară, dar abia acum a reuşit să-l convingă să se alăture proiectului său. Conform ProSport.ro, Copilu a fost de acord cu propunerea venită dinspre Mihai Rotaru, iar în cursul zilei de luni va merge la Craiova pentru a semna contractul oferit de club.
 
La fel ca la CFR, Copilu va ocupa funcţia de preşedinte şi va fi responsabil cu strategia de transferuri. Iar prima mutare pe care  o va încerca va fi transferul lui Alex Chipciu în Bănie.
 
După patru titluri de campion cu CFR, Copilu a plecat din Gruia ca urmare a disensiunilor iscate între el şi Neluţu Varga în mandatul lui Şumudică. Preşedintele şi antrenorul au fost daţi afară la finalul lui august, după ratarea calificării în Europa League, în înlocuiţi cu Dan Petrescu şi Bogdan Mara.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri