Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Mihai Stoica a anunţat revenirea lui Florinel Coman după accidentare

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 18 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20472422/1/coman.jpg

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a oferit ultimele informaţii despre starea medicală a lui Florinel Coman. Vedeta ”roş-albaştrilor” face, în momentul de faţă, antrenamente atât seperat, cât şi alături de restul colegilor săi.

Mihai Stoica a anunţat revenirea lui Florinel Coman după accidentare

”MM” Stoica şi-a exprimat speranţa ca Florinel Coman să poată să evolueze în trei săptămâni, adică cel mai devreme după duelul orgoliilor cu Universitatea Craiova din etapa a 17-a, din Casa Liga 1. Stoica l-a lăudat pe Coman pentru felul în care s-a pregătit în perioada accidentării.

”Se antrenează integrat. Adică porţiuni din antrenament cu echipa. Porţiuni de antrenament separat. Sperăm ca cel mult în două săptămâni să facă antrenamente separat cu echipa. Asta însemnând ca în 3 săptămâni să poată juca, după meciul cu Universitatea Craiova să poată juca.

Să fie bine. A fost foarte serios. S-a antrenat foarte serios. Perioadă mai lungă de inactivitate, cu accidentare rară”, a declarat Mihai Stoica pentru Telekom Sport

34 de goluri şi 35 de pase de gol a reuşit Florinel Coman pentru FCSB în 137 de meciuri oficiale. 4,5 milioane de euro este cota de piaţă a mijlocaşului stânga în vârstă de 23 de ani, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele