Ultima oră
Notele lui Banciu | Necruţător la adresa lui Dan Petrescu, Dennis Man şi Florinel Coman. "Fotbaliştii ăstia care se cred superiori sunt o glumă proastă a societăţii" Notele lui Banciu | Necruţător la adresa lui Dan Petrescu, Dennis Man şi Florinel Coman. "Fotbaliştii ăstia care se cred superiori sunt o glumă proastă a societăţii"
VIDEO | Încă un pas greşit pentru Real Madrid. Echipa lui Zidane a scos un punct pe final, cu Real Sociedad VIDEO | Încă un pas greşit pentru Real Madrid. Echipa lui Zidane a scos un punct pe final, cu Real Sociedad
EXCLUSIV | Ce se întâmplă cu Bălgrădean după venirea lui Arlauskis? Dulca: ”Cred că Edi va discuta cu ei şi aşa va face” EXCLUSIV | Ce se întâmplă cu Bălgrădean după venirea lui Arlauskis? Dulca: ”Cred că Edi va discuta cu ei şi aşa va face”
VIDEO | Edi Iordănescu, marele susţinător al arbitrilor, după ce a primit două penalty-uri. "Am pus prea mult la zid arbitrajul. Trebuie să le dăm încredere" VIDEO | Edi Iordănescu, marele susţinător al arbitrilor, după ce a primit două penalty-uri. "Am pus prea mult la zid arbitrajul. Trebuie să le dăm încredere"
VIDEO | Visul frumos s-a terminat pentru FC Argeş! Prepeliţă: "Nu facem o tragedie. Caracterele se văd şi după o înfrângere" VIDEO | Visul frumos s-a terminat pentru FC Argeş! Prepeliţă: "Nu facem o tragedie. Caracterele se văd şi după o înfrângere"
EXCLUSIV | Aici s-a jucat soarta meciului CFR Cluj - FC Argeş. Momentul decisiv: ”Jucătorii abuzau de driblinguri” EXCLUSIV | Aici s-a jucat soarta meciului CFR Cluj - FC Argeş. Momentul decisiv: ”Jucătorii abuzau de driblinguri”

Mihai Stoica cere publicarea salariilor de la Steaua! ”Abia aştept să-mi prezint scuze public”

FCSB Publicat pe 23 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20004514/1/mm-stoica.jpg

Scandalul declaraţiilor dintre Steaua şi FCSB nu încetează, iar mai nou în el a intrat şi Daniel Opriţa. După ultimele informaţii şi spuse ale antrenorului echipei din Ghencea, a ieşit din nou la ”rampă” însă Mihai Stoica, oficial al liderului din Casa Liga 1, care solicită publicarea salariilor de la Steaua, pe motiv că jucătorii sunt plătiţi din bani publici.

Nici eu nu vreau să intru în polemică cu Daniel Opriţa, ne leagă prea multe amintiri şi performanţe irepetabile cu FC Steaua Bucureşti (FCSB), mai ales cursa din 2006 (Giuleşti).

Dacă nu există salarii de mii de euro la echipa de fotbal din Liga a 3-a a Clubului Sportiv al Armatei, îmi fac mea culpa. Chiar mi-aş dori, fiind un club finanţat din bani publici, să se publice câştigurile jucătorilor şi antrenorilor de acolo, sau măcar fondul lunar de salarii.

Abia aştept să-mi prezint scuze public când voi fi contrazis după apariţia în presă a acestor date (am zâmbit cu subînţeles)”, a fost mesajul lui Mihai Stoica pe conturile de socizliare.

Bumbescu a anunţat că salariile de la Steaua sunt mai mici decât se crede 

Adrian Bumbescu a lămurit situaţia salariilor despre care s-a vorbit că jucătorii Stelei le-ar avea. S-a speculat pe seama faptului că remuneraţiile sunt de aproximativ 4.000 de euro pe lună, dar câştigătorul Cupei Campionilor Europeni din 1986 a negat acest aspect.

Bumbescu a spus totul la Look Sport Live. Anume, că salariile fotbaliştilor se ridică, în mare măsură, la 1.500-2.000 de euro, şi doar câteva, în jur de două trei contracte, urcă până la 3.000 de euro.

Au fost jucători care s-au perindat, li s-au făcut contracte apoi au plecat, au venit alţii după. Ca să iei jucători de Liga 1, trebuie să plăteşti bine. Sunt jucători cu pretenţii. Nu sunt aşa mari contractele pe cât s-a scris, de 1.500-2.000 de euro. Poate doar câteva contracte sunt de vreo 3.000 de euro. Eu nu vreau să vorbesc din punct de vedere financiar pentru mine, pentru că nu am nici jumătate din cât are Ogăraru. Nu vreau să vorbesc despre acest aspect pentru că poate deranjează, nu vreau să intru în polemici”, a spus Bumbescu la Look Sport Live.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele