Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Mihai Stoica, dezvăluiri despre situaţia lui Nedelcu: "M-a sunat şi m-a întrebat dacă poate merge în Liga 1". UPDATE

Farul Constanta Publicat pe 19 ian 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20558553/1/nedelcu.png


Dragoş Nedelcu (24 de ani) e aproape de revenirea în Casa Liga 1, la Farul, după doar şase luni şi 11 meciuri prinse în liga a doua din Germania, la Fortuna Dusseldorf.

UPDATE miercuri, ora 08:45: Negocierile dintre Nedelcu şi Farul sunt confirmate şi de Mihai Stoica. Managerul general al vicecampioanei a dezvăluit şi că fotbalistul în vârstă de 24 de ani nici măcar nu a luat în calcul revenirea la FCSB, fiind conştient că nu va avea şanse de a jucat:
 
"A fost o discuţie. Nu am semnat niciun... Poate merge la orice echipă din Liga 1. A avut patronul nişte discuţii. Cu Farul, da. Din moment ce a fost împrumutat un an, nici măcar el n-a venit cu propunerea de a reveni la FCSB. El m-a sunat şi m-a întrebat dacă poate merge în Liga 1", a spus Stoica, pentru Telekom Sport.
 
Împrumutat de FCSB la startul acestei stagiuni, mijlocaşul defensiv nu a reuşit să se impună în fotbalul german, iar Gigi Becali şi-a dat, deja, acordul pentru ca acesta să revină în competiţia internă, dar nu la FCSB. Gică Hagi a intrat rapid pe fir şi se gândeşte că-l va putea readuce pe Nedelcu la nivelul care l-a consacrat, iar o decizie va fi luată în cursul zilei de marţi, în funcţie de alte restructurări pe care Farul le va face la nivelul lotului de jucători:
 
"Astăzi vor fi discuţii la club despre Nedelcu şi vom decide dacă îl luăm sau nu. Sunt şi negocieri cu jucători care e posibil să plece. Avem un buget stabilit, nu putem să facem risipă cu banii", a declarat Ciprian Marica, acţionar la Farul, pentru GSP.ro.
 
"Nedelcu a cerut voie să meargă la un club din România şi i-am dat voie. Ce să fac eu cu el? Nedelcu nu mai joacă nimic acolo şi am înţeles că ar fi dorit de un club din România, dar trebuie să-i dăm aprobarea noi. Şi eu i-am spus lui Mihai: «Da, mă, să îi daţi!».", spunea Gigi Becali, luni, când era întrebat despre situaţia lui Nedelcu.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele