Ultima oră
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off

Mihai Stoica, în război cu Ion Crăciunescu! "Nea Nelule, în arbitraj specialistule, lasă-ne"

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 5 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20049791/1/mm-craciunescu.jpg

Mihai Stoica, manager general la FCSB, l-a atacat din nou pe fostul arbitru internaţional Ion Crăciunescu, pe fondul comentariilor despre arbitrajele din ultimele etape ale Ligii 1. Mihai Stoica este de părere că Ion Crăciunescu are o abordare partizană atunci când comentează deciziile de arbitraj din meciurile FCSB.

FCSB se consideră dezavantajată de arbitrajele din acest an şi a cerut implementarea rapidă a sistemului VAR în Liga 1, oferindu-se chiar să susţină o parte dintre costuri.

Recent, Mihai Stoica şi Ion Crăciunescu au avut un schimb dur de replici în cadrul unei emisiuni TV. 

"Când am văzut că discuţia în contradictoriu pe care am purtat-o cu Crăciunescu vizavi de penalty-ul inventat de domnul arbitru de Casa Liga 1 Popa a strâns peste 500 de comentarii, m-am aventurat şi am parcurs primele 40-50.

Surpriză! Toţi participanţii la trafic erau de acord cu mine, chiar dacă unii se simţeau datori să specifice că nu mă suportă.

Deci, nea Nelule, în arbitraj specialistule, te rugăm - din inimile noastre vulnerabile - LASĂ-NE", a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Ion Crăciunescu (70 de ani) este considerat unul dintre cei mai buni arbitri români, având numeroşi ani de carieră ca arbitru FIFA. A condus inclusiv finala Cupei Campionilor Europeni din 1995, Ajax Amsterdam - AC Milan. După retragere, a fost şi preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele