Ultima oră
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj

Mihalea Buzărnescu şi Anna-Lena Friedsam s-au calificat în sferturile de finală ale turneului de la Bogota

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 6 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20101842/1/mb.jpg

Mihalea Buzărnescu şi germana Anna-Lena Friedsam s-au calificat în sferturile de finală ale turneului de categorie WTA 250 de la Bogota.

Favoritele numărul 3 au întrecut, în prima rundă, cu scorul de 7-6 (4), 6-4, cuplul indonezian Beatrice Gumulya/Jessy Rompies.

Învingătoarele vor da piept în faza următoare cu câştigătoarea meciului Ianna Sizikova/Yafan Wang (Rusia/China) - Jessica Plazas/Antonia Samudio (Columbia).

Într-un alt meci din turul I, perechea Irina Bara/Dalila Jakupovici (România/Slovenia) a fost învinsă, cu 7-5, 6-3, de cuplul Elixane Lechemia/Ingrid Neel (Franţa/SUA).

Calificarea în sferturi este recompensată cu un premiu total de 2.300 de dolari şi cu câte 60 de puncte WTA. Învinsele în prima manşă primesc un premiu total de 1.750 şi câte un punct WTA.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele