Ultima oră
Demisii în lanţ la FC Barcelona. După Bartomeu au renunţat la posturi şi colaboratorii săi Demisii în lanţ la FC Barcelona. După Bartomeu au renunţat la posturi şi colaboratorii săi
Nu scapă de Covid. Cristiano Ronaldo a ieşit din nou pozitiv Nu scapă de Covid. Cristiano Ronaldo a ieşit din nou pozitiv
LIVE VIDEO | Liga Campionilor, ACUM pe Look Sport! Liverpool - Midtjylland 0-0, Gladbach - Real Madrid 0-0. Porto şi Manchester City au înscris LIVE VIDEO | Liga Campionilor, ACUM pe Look Sport! Liverpool - Midtjylland 0-0, Gladbach - Real Madrid 0-0. Porto şi Manchester City au înscris
BREAKING NEWS: Josep Maria Bartomeu a demisionat de la FC Barcelona! BREAKING NEWS: Josep Maria Bartomeu a demisionat de la FC Barcelona!
Diego Maradona, în izolare, după ce a intrat în contact cu o persoană ce prezintă simptome de Covid-19 Diego Maradona, în izolare, după ce a intrat în contact cu o persoană ce prezintă simptome de Covid-19
Montini ameninţă cu FIFA pe cei de la Dinamo. ”Am aşteptat, am aşteptat, dar s-a depăşit cu mult limita” Montini ameninţă cu FIFA pe cei de la Dinamo. ”Am aşteptat, am aşteptat, dar s-a depăşit cu mult limita”

Mijlocaşul cu 5 titluri în palmares în trei ţări s-a transferat în Casa Liga 1

FC Voluntari Publicat pe 17 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/19517320/1/lorenzo-ebecilio.jpg

Lorenzo Leroy Ebecilio (29 de ani) a semnat cu FC Voluntari. Olandezul a semnat cu echipa din Ilfov un contract pe un an. Era liber e contract din februarie, după despărţirea de Júbilo Iwata, din Japonia. Mijlocaşul ofensiv are multe echipe importate în C.V., precum APOEL Nicosia, Anzhi, Ajax, Steaua Roşie Belgrad.

Are 5 titluri în palmares, două cu Ajax, unul cu Steaua Roşie Belgrad şi două cu APOEL.

FC Voluntari a luat şi un mijlocaş brazilian

FC Voluntari nu a început deloc rău sezonul din Casa Liga 1, dar asta nu o opreşte să facă în continuare transferuri. Ilfovenii au anunţat vineri aducerea mijlocaşului brazilian John Anderson, care a semnat un contract valabil pe doi ani, până în vara lui 2022. Anderson are 23 de ani până acum a jucat la formaţiile portugheze Leixoes şi Freamunde, precum şi în Brazilia, la Barcelona Esportivo Capela.

FC Voluntari anunţă că a semnat un contract pe o perioadă de 2 sezoane cu jucătorul John Anderson. Acesta va purta numărul 11 pe echipamentul de joc.

Clubul nostru îi urează bun venit şi îi doreşte să aibă parte de evoluţii excelente în tricoul FC Voluntari”, anunţă FC Voluntari.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele