Ultima oră
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”

Mijlocaşul cu 5 titluri în palmares în trei ţări s-a transferat în Casa Liga 1

FC Voluntari Publicat pe 17 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/19517320/1/lorenzo-ebecilio.jpg

Lorenzo Leroy Ebecilio (29 de ani) a semnat cu FC Voluntari. Olandezul a semnat cu echipa din Ilfov un contract pe un an. Era liber e contract din februarie, după despărţirea de Júbilo Iwata, din Japonia. Mijlocaşul ofensiv are multe echipe importate în C.V., precum APOEL Nicosia, Anzhi, Ajax, Steaua Roşie Belgrad.

Are 5 titluri în palmares, două cu Ajax, unul cu Steaua Roşie Belgrad şi două cu APOEL.

FC Voluntari a luat şi un mijlocaş brazilian

FC Voluntari nu a început deloc rău sezonul din Casa Liga 1, dar asta nu o opreşte să facă în continuare transferuri. Ilfovenii au anunţat vineri aducerea mijlocaşului brazilian John Anderson, care a semnat un contract valabil pe doi ani, până în vara lui 2022. Anderson are 23 de ani până acum a jucat la formaţiile portugheze Leixoes şi Freamunde, precum şi în Brazilia, la Barcelona Esportivo Capela.

FC Voluntari anunţă că a semnat un contract pe o perioadă de 2 sezoane cu jucătorul John Anderson. Acesta va purta numărul 11 pe echipamentul de joc.

Clubul nostru îi urează bun venit şi îi doreşte să aibă parte de evoluţii excelente în tricoul FC Voluntari”, anunţă FC Voluntari.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele