Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

Mike Cestor a fost operat! Cât va lipsi fundaşul de la CFR Cluj

CFR Cluj Publicat de Andrei Ionascu pe 30 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19570504/1/cestor.jpg

CFR Cluj a anunţat că fundaşul francez Mike Cestor a fost operat după ce a suferit o ruptură a tendonului ahilean la meciul cu FC Voluntari, din Liga 1. Dan Petrescu are mari probleme în defensivă şi a cerut aducerea unor jucători.

Cestor a părăsit terenul accidentat în minutul 64 al partidei de duminica trecută dintre CFR Cluj şi FC Voluntari, câştigată cu 1-0 de clujeni, în etapa a 8-a din Liga 1.

CFR Cluj a precizat că operaţia s-a încheiat cu succes. Mike Cestor ar putea reveni pe gazon abia în luna martie a anului viitor.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19570504/2/cestor-2.jpg

Dan Petrescu a rămas doar cu doi fundaşi centrali valizi, Denis Ciobotariu şi Andrei Burcă. 

CFR Cluj joacă duminică, 1 noiembrie, pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş, de la ora 21:00, în etapa a 9-a din Liga 1. Partida va fi în direct pe Look Sport+.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele