Ultima oră
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni

Mike Tyson se implică în scandalul iscat în urma decesului lui George Floyd. Mesajul fostului campion mondial

Box Publicat pe 9 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38221/19386144/2/mike-tyson-1.jpg

Mike Tyson a ales să nu stea cu mâinile în sân după protestele care au apărut în întreaga lume, după decesul lui George Floyd, în urma loviturilor aplicate de poliţişti. Fostul mare boxer a postat pe contul de Instagram o poză cu mama sa şi descrierea #BlackOutT Tuesday, alături de următorul mesaj:

Mama mea în 1947. Am văzut această fotografie pentru prima dată astăzi. Ea avea 20 de ani. A crescut întâlnind pe Malcolm X, Miles David şi a cunoscut pe Harlem Globetrotters. Era o doamnă cochetă, nu e de mirare de ce îmi plac hainele. Nu ştiam nimic despre mama mea. Nu mi-a spus niciodată nimic, cu excepţia a ceea ce tatăl meu mi-a spus despre ea mai târziu în viaţă. Sunt mândru că sunt fiul celei numite Lorna May Smith. Rădăcinile ei sunt din Charlottesville, Virginia, dar ea locuia la Bedford Stuyvesant, 203 Franklin Ave, între Dekalb şi Willoughby”.

Fostul campion al greilor se va întoarce în ring în acest an. Shannon Briggs a anunţat că a discutat cu Mike Tyson şi s-au pus de acord asupra unui meci demonstrativ de box. Evenimentul va avea loc în scop caritabil, iar toţi banii de pe bilete şi donaţiile vor fi date pentru ajutorarea anumitor persoane. Rămâne însă de văzut când se va putea organiza partida, ţinând cont de contextul actual creat de pandemia de COVID-19.  Fostul mare pugilist a aprins imaginaţia fanilor în urmă cu ceva timp, când a postat pe conturile de socializare un filmuţ în care se antrena, la care a ataşat descrierea ”mă întorc”.

S-au specutat tot felul de nume, iar în evidenţă au ieşit trei, fostul campion mondial neozeelandez Sonny Bill Williams (7 victorii în 7 meciuri la profesionişti), australianul Paul Gallen (9 victorii şi un egal) şi marele său rival, Evander Holyfield.

Mike Tyson (53 de ani) nu a avut doar o viaţă de sportiv cu care a ieşit în prim-plan în presă, ci şi o viaţă personală activă, fiind de multe ori în centrul atenţiei cu episoade mai puţin de apreciat. Unul dintre ele s-a petrecut în urmă cu câţiva ani, când fostul pugilist a fost nevoit să plătească 250.000 de dolari.

 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mike Tyson (@miketyson) on

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Box

Ultimele articole Toate articolele