Ultima oră
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri
Spectacolul Lord of the Dance se pregăteşte de o nouă sală plină pe 21 mai, la Bucureşti Spectacolul Lord of the Dance se pregăteşte de o nouă sală plină pe 21 mai, la Bucureşti
”Ne gândim doar la victorie”. Elias Charalambous vrea să încheie lupta la titlu în derby-ul cu Rapid ”Ne gândim doar la victorie”. Elias Charalambous vrea să încheie lupta la titlu în derby-ul cu Rapid
Adrian Mutu, ofertat de liderul unui campionat! Unde ar putea ajunge tehnicianul Adrian Mutu, ofertat de liderul unui campionat! Unde ar putea ajunge tehnicianul

Ministrul Eduard Novak, entuziasmat după primul meci organizat de România la un EURO: ”A fost impresionant”

EURO 2020 Publicat pe 14 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20245213/1/eduard-novak.jpg

Reprezentativa Austriei a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-1, selecţionata Macedoniei de Nord, într-un meci din Grupa C a Euro-2020. Partida a fost prima desfăşurată în România, la un Campionat European, iar ministrul Sportului, Eduard Novak, s-a declarat extrem de mulţumit de această premieră.

Novak a povestit cum s-a simţit atmosfera de la locul faptei, de pe Arena Naţională. El s-a aflat în tribunele arenei din Bucureşti. ”A fost impresionant la primul meci găzduit de România, pe stadion parcă eram în altă ţară. A fost foarte frumos. Stadionul a fost branduit, este schimbat, arată foarte frumos. Organizarea a fost super. E o realizare istorică pentru România.

Este regretul că nu s-a calificat şi naţionala noastră, dar eu cred că am avea calităţile fizice să fim printre cei mai buni, cum am fost cândva, dar mai trebuie să mai lucrăm la câteva lucruri care sunt importante. Sincer, aseară am ţinut cu Macedonia de Nord. I-am văzut luptători pe macedoneni, mi-au plăcut, dar până la urmă au câştigat cei mai buni, adică austriecii.

Cred că trebuie să gândim gradual, această prezenţă reprezintă o revenire la normalitate. Chiar şi această masă de oameni de la stadion îţi creează confuzii, pentru că acum o zi nu era mai nimeni pe stradă, iar acum sunt peste tot oameni, barurile şi restaurantele sunt pline. Eu mă bucur că aseară au fost prezenţi, oricum atmosfera a fost super. Cred că la ultimul meci când vor fi 50% din capacitatea stadionului va fi şi mai frumos”, a spus Eduard Novak.

EURO 2020 a început, iar turneul final din această vară va fi disecat în fiecare seară pe Look Sport+.

  • Silviu Tudor Samuilă şi Dan Udrea te aşteaptă zi de zi la EURO CENTER, de la 21:00, pe Look Sport+, între 10 iunie şi 11 iulie.

La EURO CENTER vei avea toate ştirile de la turneul final, analiza partidelor zilei şi prefaţa meciului serii de la Campionatul European.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele