Ultima oră
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!” | VIDEO EXCLUSIV
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
 VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc" VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc"
Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva" Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva"
Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare
Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

Mircea Lucescu a devenit cel mai în vârstă antrenor din istoria grupelor Ligii. Nemulţumirea lui Il Luce, după 3-0 cu Gent

Stranieri Publicat pe 30 sep 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19497515/1/ml.jpg


Calificat în grupele Ligii Campionilor după 5-1 la general cu belgienii de la Gent (2-1 în tur, 3-0 în retur), Mircea Lucescu a devenit, la 75 de ani, cel mai în vârstă antrenor din istoria celei mai importante competiţii intercluburi. La finalul partidei care i-a adus biletele la masa bogaţilor, Il Luce a avut şi mici motive de nemulţumire.
 
După 2-1 în deplasare, Dinamo Kiev s-a distrat acasă, a spulberat-o pe Gent cu 3-0, iar calificarea în grupele Ligii a venit ca urmare a unui joc bun, care nu i-a acordat nicio şansă adversarului. Iar în seara în care a scris istorie, devenind cel mai bătrân antrenor din istoria grupelor Ligii, Mircea Lucescu a avut şi un mic motiv de nemulţumire, legat de modul în care jucătorii săi s-au comportat după golul de 3-0: "Sunt bucuros că am mers mai departe, dar nu sunt mulţumit de joc. Cel mai important este rezultatul şi că suntem în grupele UEFA Champions League. Înainte de al treilea gol era totul bine, dar după am făcut multe greşeli, am permis adversarului să beneficieze de multe cornere, principalul lor atu. 
 
Vreau să le mulţumesc jucătorilor pentru calificare. În urmă cu două luni, când am început pregătirile, nu aveam opt jucători importanţi la dispoziţie. Am trecut peste această problemă şi am reuşit rezultate bune", a punctat Lucescu, la finalul jocului.
 
Devenită a doua echipă din Ucraina calificată în grupe, după Şahtior Doneţk, Dinamo Kiev va intra în urna a treia valorică la tragerea la sorţi programată joi, de la ora 19:00.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele