Ultima oră
Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!” Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!”
Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!” Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!”
„Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi „Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi
VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului
EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!” EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!”
Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19 Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19

Mircea Lucescu a prefaţat duelul cu FC Barcelona. ”Este nevoie de timp şi răbdare pentru a construi o nouă echipă”

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 19 oct 2021
mail-share icon Email

Ziua de miercuri încheie etapa III a grupelor Champions League. Iubitorii fotbalului se pot delecta cu un regal de meciuri din cea mai importantă competiţie fotbalistică a planetei, în direct pe Look Sport şi în aplicaţia Prima Play.

Mircea Lucescu are parte de un duel infernal pe ”Camp Nou”, de la ora 19:45, pe Look Sport+, contra celor de la Barcelona, formaţie care încearcă să îşi găsească ritmul. Cele două formaţii s-au întâlnit şi în stagiunea precedentă. Catalanii au avut câştig de cauză în ambele dispute, cu 2-1 şi 4-0.

„Catalanii au o mulţime de jucători tineri promiţători, dar au nevoie de rezultate în echipă pentru a progresa. Este clar că echipa nu este formată doar din jucători tineri, ci avem nevoie şi de interpreţi cu experienţă.

Cred că sosirea lui Aguero, care are o vastă experienţă în meciurile internaţionale, va da un nou impuls jucătorilor tineri şi îi va ajuta să se dezvolte.

Koeman trece în prezent prin cea mai dificilă perioadă de antrenor care poate fi în fotbal. Perioada în care ciclul s-a încheiat, tinerii iau locul jucătorilor experimentaţi şi calificaţi.

Este nevoie de timp şi răbdare pentru a construi o nouă echipă. În acest moment, nu văd un alt antrenor care să se descurce mai bine decât Koeman”,
a declarat Lucescu, la conferinţa de presă oficială.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri