Ultima oră
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat

Mircea Lucescu a prefaţat duelul cu FC Barcelona. ”Este nevoie de timp şi răbdare pentru a construi o nouă echipă”

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 19 oct 2021
mail-share icon Email

Ziua de miercuri încheie etapa III a grupelor Champions League. Iubitorii fotbalului se pot delecta cu un regal de meciuri din cea mai importantă competiţie fotbalistică a planetei, în direct pe Look Sport şi în aplicaţia Prima Play.

Mircea Lucescu are parte de un duel infernal pe ”Camp Nou”, de la ora 19:45, pe Look Sport+, contra celor de la Barcelona, formaţie care încearcă să îşi găsească ritmul. Cele două formaţii s-au întâlnit şi în stagiunea precedentă. Catalanii au avut câştig de cauză în ambele dispute, cu 2-1 şi 4-0.

„Catalanii au o mulţime de jucători tineri promiţători, dar au nevoie de rezultate în echipă pentru a progresa. Este clar că echipa nu este formată doar din jucători tineri, ci avem nevoie şi de interpreţi cu experienţă.

Cred că sosirea lui Aguero, care are o vastă experienţă în meciurile internaţionale, va da un nou impuls jucătorilor tineri şi îi va ajuta să se dezvolte.

Koeman trece în prezent prin cea mai dificilă perioadă de antrenor care poate fi în fotbal. Perioada în care ciclul s-a încheiat, tinerii iau locul jucătorilor experimentaţi şi calificaţi.

Este nevoie de timp şi răbdare pentru a construi o nouă echipă. În acest moment, nu văd un alt antrenor care să se descurce mai bine decât Koeman”,
a declarat Lucescu, la conferinţa de presă oficială.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri