Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Mircea Lucescu, dezamăgit după meciul cu Ferencvaros! "Am jucat mai bine şi meritam să câştigăm"

Champions League Publicat de Andrei Ionascu pe 29 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19568514/1/mircea-lucescu.jpg

Ferencvaros şi Dinamo Kiev au remizat, scor 2-2, la Budapesta, în runda a doua din grupa G a Ligii Campionilor. Echipa ucraineană a condus cu 2-0 la pauză, iar Mircea Lucescu a declarat că rezultatul final este injust, având în vedere jocul celor două echipe.

Dinamo Kiev părea că se îndreaptă către o victorie clară împotriva echipei maghiare, după reuşitele lui Tsygankov (28') şi De Pena (41').

În repriza a doua, echipa ucraineană a fost de nerecunoscut. Ferencvaros a redus din handicap în minutul 59, prin Nguen, şi a dat lovitura în minutul 90, prin Boli, din pasa unui fost mijlocaş la FC Voluntari, Laidouni. Sydorchuk a fost eliminat de la Dinamo Kiev în minutul 86.

"A fost un meci ciudat. Am dominat, în special în prima repriză. În repriza a doua, am ratat o şansă să ne majorăm avantajul, iar adversarii au prins curaj. Ulterior, eliminarea lui Sydorchuk ne-a dat planurile peste cap. La golul doi al gazdelor, cred că un jucător al nostru a fost faultat. Adversarii au pus o presiune uriaşă asupra noastră.

Până la eliminare, lucrurile nu arătau rău pentru defensiva noastră. Ulterior, ne-am retras prea mult şi le-am permis adversarilor să pună presiune. Am spus-o şi înainte de meci, Ferencvaros este o echipă bună, cu jucători experimentaţi. Dar cred că trebuia să câştigăm meciul, am jucat mai bine.

În repriza a doua, am luat deciziile greşite pe teren. Am încercat să depăşim adversarii prin acţiuni individuale, când trebuia să pasăm. Am jucat mai bine şi meritam să câştigăm. Din păcate, nu am reuşit să înscriem şi golul trei, apoi au venit erori în defensivă. Totuşi, am câştigat un punct. Următoarea confruntarea va fi pe teren propriu, trebuie să mergem mai departe. Obiectivul este să ne calificăm în primăvara europeană", a spus Mircea Lucescu, citat de site-ul clubului Dinamo Kiev.

Dinamo Kiev şi Ferencvaros au câte un punct în grupa G, în care FC Barcelona (6 puncte) şi Juventus Torino (3 puncte) sunt favorite să se califice în faza următoare.

Sursa foto: www.fcdynamo.kiev.ua

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri