Ultima oră
EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!” EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!”
România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO
EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”   EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”
Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei
Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea
Simona Halep se menţine pe locul 10 WTA. Patricia Ţig a coborât 14 poziţii, până pe locul 90
Simona Halep se menţine pe locul 10 WTA. Patricia Ţig a coborât 14 poziţii, până pe locul 90

Mircea Lucescu e mulţumit de parcursul european al echipei sale. ”Am ajuns la nivelul acesta şi nimeni nu se aştepta şi cred că nu ne-am făcut de râs, în niciun fel"

Europa League Publicat de Daian Cutu pe 19 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/20070603/1/profimedia-0591779526.jpg

Mircea Lucescu şi Dinamo Kiev au repetat eşecul din tur cu Villarreal, scor 0-2. Echipa ucraineană a jucat la fel de slab şi în returul din Spania.

La finalul partidei, tehnicianul român a recunoscut superioritatea adversarilor, care au fost decisivi nu doar prin calităţile individuale, ci şi prin experienţa la nivel înalt.

Mircea Lucescu a declarat că este foarte mulţumit de parcursul echipei sale din acest sezon.

"Da, e corect rezultatul, bineînţeles că e corect. Villarreal e o echipă cu mare experienţă, împotriva unei echipe care, când joacă la nivelul acesta, arată şi partea aia mai puţin plăcută, teama de a juca şi de a controla. Din păcate, au avut două situaţii, două greşeli mari în zona centrală a apărării, au profitat, au marcat. 

O echipă cu jucători care nu iartă, atunci când au o singură ocazie. Noi trebuie să ne facem în continuare trei, patru ocazii, pentru a marca o dată. În orice caz, o bună experienţă pentru noi. Am ajuns la nivelul acesta şi nimeni nu se aştepta şi cred că nu ne-am făcut de râs, în niciun fel", a declarat Mircea Lucescu, la finalul returului cu Villarreal.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Europa League

Ultimele articole Toate articolele