Ultima oră
EXCLUSIV | FCSB l-a ofertat pe Ilie Poenaru. Dezvăluire în direct: "Becali mi-a spus asta!". UPDATE | Reacţia lui Gigi Becali: "Şi-a câştigat un loc pe lista mea!" EXCLUSIV | FCSB l-a ofertat pe Ilie Poenaru. Dezvăluire în direct: "Becali mi-a spus asta!". UPDATE | Reacţia lui Gigi Becali: "Şi-a câştigat un loc pe lista mea!"
Pleacă Man şi Mihăilă de la Parma, dacă echipa retrogradează? Victor Becali: "Au început tatonările!" Pleacă Man şi Mihăilă de la Parma, dacă echipa retrogradează? Victor Becali: "Au început tatonările!"
VIDEO | Duelul suferinţei. Ultimele două clasate, Poli Iaşi şi FC Hermannstadt, se înfruntă de la 17:30, pe Look Sport. Echipele de start VIDEO | Duelul suferinţei. Ultimele două clasate, Poli Iaşi şi FC Hermannstadt, se înfruntă de la 17:30, pe Look Sport. Echipele de start
FOTO | Simona Halep se pregăteşte pentru sezonul de zgură. Darren Cahill a venit în România! "Tatăl tău mi-a dat un coniac în miezul zilei" FOTO | Simona Halep se pregăteşte pentru sezonul de zgură. Darren Cahill a venit în România! "Tatăl tău mi-a dat un coniac în miezul zilei"
Victor Piţurcă îi trasează direcţia lui Mirel Rădoi: "Să vă spun un secret. Mai bine aşa, decât cu un jucător valoros, dar capricios" Victor Piţurcă îi trasează direcţia lui Mirel Rădoi: "Să vă spun un secret. Mai bine aşa, decât cu un jucător valoros, dar capricios"
Arbitri din Franţa şi Italia la meciurile de marţi, din Liga Campionilor
Arbitri din Franţa şi Italia la meciurile de marţi, din Liga Campionilor

Mircea Lucescu e mulţumit de parcursul european al echipei sale. ”Am ajuns la nivelul acesta şi nimeni nu se aştepta şi cred că nu ne-am făcut de râs, în niciun fel"

Europa League Publicat de Daian Cutu pe 19 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/20070603/1/profimedia-0591779526.jpg

Mircea Lucescu şi Dinamo Kiev au repetat eşecul din tur cu Villarreal, scor 0-2. Echipa ucraineană a jucat la fel de slab şi în returul din Spania.

La finalul partidei, tehnicianul român a recunoscut superioritatea adversarilor, care au fost decisivi nu doar prin calităţile individuale, ci şi prin experienţa la nivel înalt.

Mircea Lucescu a declarat că este foarte mulţumit de parcursul echipei sale din acest sezon.

"Da, e corect rezultatul, bineînţeles că e corect. Villarreal e o echipă cu mare experienţă, împotriva unei echipe care, când joacă la nivelul acesta, arată şi partea aia mai puţin plăcută, teama de a juca şi de a controla. Din păcate, au avut două situaţii, două greşeli mari în zona centrală a apărării, au profitat, au marcat. 

O echipă cu jucători care nu iartă, atunci când au o singură ocazie. Noi trebuie să ne facem în continuare trei, patru ocazii, pentru a marca o dată. În orice caz, o bună experienţă pentru noi. Am ajuns la nivelul acesta şi nimeni nu se aştepta şi cred că nu ne-am făcut de râs, în niciun fel", a declarat Mircea Lucescu, la finalul returului cu Villarreal.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Europa League

Ultimele articole Toate articolele