Ultima oră
VIDEO | Daniel Opriţa a anunţat programul Stelei pentru perioada următoare şi planul privind transferurile. "Acolo ducem lipsă" VIDEO | Daniel Opriţa a anunţat programul Stelei pentru perioada următoare şi planul privind transferurile. "Acolo ducem lipsă"
Irina Bara a părăsit şi ea turneul de la Wimbledon. Doar Monica Niculescu a acces în turul al doilea al calificărilor
Irina Bara a părăsit şi ea turneul de la Wimbledon. Doar Monica Niculescu a acces în turul al doilea al calificărilor
Brazilianul Raul Nantes Campos revine la Dinamo Brazilianul Raul Nantes Campos revine la Dinamo
FC Voluntari l-a transferat pe Lorand Fulop FC Voluntari l-a transferat pe Lorand Fulop
ULTIMA ORĂ | Când va fi inaugurată noua arenă din Ghencea şi care va fi adversarul Stelei. "Celebrăm şi câştigarea Cupei Campionilor Europeni" ULTIMA ORĂ | Când va fi inaugurată noua arenă din Ghencea şi care va fi adversarul Stelei. "Celebrăm şi câştigarea Cupei Campionilor Europeni"
VIDEO | Câştigarea Cupei României, obiectivul Stelei în acest sezon! Anunţul comandantului CSA despre promovarea în Liga 1 VIDEO | Câştigarea Cupei României, obiectivul Stelei în acest sezon! Anunţul comandantului CSA despre promovarea în Liga 1

Mircea Lucescu îşi îndreaptă privirea spre Brazilia. Prima ţintă a lui Dinamo Kiev pentru perioada de mercato

Stranieri Publicat pe 6 mai 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20164074/2/sa3.jpg


Campion cu Dinamo Kiev la primul sezon pe banca echipei, Mircea Lucescu (75 de ani) va rămâne în capitala Ucrainei şi sezonul viitor şi pregăteşte, deja, strategia pentru cucerirea unei noi coroane.
 
În perioada de transferuri din această vară lotul celor de la Dinamo Kiev va suferi modificări importante pentru ca Il Luce să ducă echipa la un alt nivel. În timp ce Tudor Băluţă îşi va termina împrumutul şi se va întoarce la Brighton, legendarul antrenor român revine la o tactică ceva mai veche şi îşi îndreaptă din nou privirea spre fotbalul din Brazilia, acolo de unde, de-a lungul timpului, a adus în Europa viitori fotbalişti importanţi ai echipelor de top.
 
Conform calciomercato.it, Lucescu l-a ales pe Renato Kayzer, atacantul celor de la Athletico Paranense, drept prima ţintă a perioadei de mercato din această vară. Autor a nouă goluri în acest sezon din campionatul Braziliei, Kayzer şi-a petrecut întreaga carieră în ţara natală şi e cotat la 1,3 milioane de euro. Aşa cum a făcut-o în urmă cu mai mulţi ani la Şahtior, Lucescu se îndreaptă spre jucători în al căror potenţial crede, pentru ca mai apoi, în cazul în care investiţia se dovedeşte una bună, Dinamo Kiev să încerce să vândă fotbalistul şi să obţină un profit important.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele