Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin

Mircea Lucescu, la meciul cu numărul 140 în Liga Campionilor! “Ferencvaros a progresat foarte mult în ultima vreme”

Champions League Publicat de Andrei Ionascu pe 28 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19566971/1/mircea-lucescu.jpg

Ferencvaros şi Dinamo Kiev se înfruntă miercuri, 28 octombrie, de la ora 22:00, la Budapesta, în direct pe Look Sport 2, în runda a doua din faza grupelor Ligii Campionilor. Antrenorul echipei ucrainene, Mircea Lucescu, a declarat că formaţia maghiară a progresat enorm în ultima perioadă şi are jucători cu experienţă.

  • Meciurile din grupele Ligii Campionilor pot fi văzute în direct pe canalele Look Sport. Toate golurile vor fi pe looksport.ro.

Portarul Georgiy Bushchan şi fundaşul stânga Vitaliy Mykolenko sunt absenţe notabile la Dinamo Kiev, dar Mircea Lucescu este convins că alţi jucători vor ieşi la rampă.

Antrenorul român în vârstă de 75 de ani va bifa meciul cu numărul 140 în Liga Campionilor.

Este greu să pierdem jucători înaintea meciurilor importante. Dar este o bună oportunitate pentru alţi jucători să se remarce, să-şi arate calităţile în Liga Campionilor.

Nu putem vorbi despre o rivalitate între mine şi Rebrov. Mâine va fi al 140-lea meci pentru mine în Liga Campionilor. Vorbim despre confruntarea dintre Ferencvaros şi Dinamo Kiev, nu între mine şi Rebrov.

Ferencvaros este o echipă care a progresat foarte mult în ultima vreme. Conducerea lor a cheltuit banii corect, a transferat jucători buni din diverse campionate şi a creat o echipă foarte capabilă. Ferencvaros nu mai are mulţi jucători maghiari, dar majoritatea jucătorilor străini sunt la un nivel foarte bun, au multă experienţă.

Dinamo Kiev a avut mult de recuperat, după problemele numeroase din ultimii ani. Clubul a pierdut mulţi jucători importanţi, care s-au transferat la echipe bune din străinătate. Acum, clubul se concentrează pe dezvoltarea jucătorilor tineri din propria academie. Sunt jucători foarte talentaţi, dar mai e nevoie de timp pentru a se remarca la acest nivel. Ferencvaros a investit în transferuri, dar Dinamo Kiev n-a putut să facă asta şi mizează pe tinerele talente”, a spus Mircea Lucescu la conferinţa de presă.

Ucraineanul Serghei Rebrov, antrenorul echipei Ferencvaros, va înfrunta formaţia la care a făcut carieră. Fostul atacant a jucat pentru Dinamo Kiev între 1992 şi 2000, reuşind să înscrie 93 de goluri în 189 de meciuri.

Rebrov a antrenat-o pe Dinamo Kiev între 2014 şi 2017, în condiţiile în care a fost antrenor secund între 2010 şi 2014.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19566971/3/serhiy-rebrov.jpg

Echipele probabile

Ferencvaros: Dibusz - Botka, Blazic, Kovacevic, Civic - Siger, Kharatin, Somalia - Isael, Nguen, Mak

Absenţe: Uzuni.

Dinamo Kiev: Boyko - Kedziora, Zabarnyi, Popov, Karavaev - Sydorchuk, Shaparenko - Tsygankov, Buyalskiy, De Pena - Supryaha

Absenţe: Tymchyk, Bushchan, Mykolenko, Kostevych.

Mijlocaşul român Tudor Băluţă face parte din lotul echipei Dinamo Kiev la Budapesta.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19566971/2/lot-dinamo-kiev.jpg

Ferencvaros şi Dinamo Kiev au pierdut în prima rundă din grupa G a Ligii Campionilor. Echipa maghiară a fost învinsă de Barcelona, pe Camp Nou, scor 5-1. Ucrainenii au pierdut pe teren propriu cu Juventus, scor 0-2.

Sursa foto: Site oficial Dinamo Kiev

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri