Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

Mircea Lucescu, lăudat de jucători după câştigarea campionatului. Popov: "Vrea mereu maximum de la viaţă şi ne cere acelaşi lucru"

Alte campionate externe Publicat de Andrei Ionascu pe 10 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20174956/2/mircea-lucescu-dinamo-kiev.jpg

Dinamo Kiev şi-a asigurat câştigarea campionatului cu trei etape înainte de final, dar a încheiat sezonul cu o victorie clară pe terenul celor de la Kolos Kovalivka, scor 3-0, duminică. Fundaşul Denis Popov a avut numai cuvinte de laudă pentru antrenorul Mircea Lucescu (75 de ani), creditat cu rolul cel mai important pentru revitalizarea echipei.

Dinamo Kiev a încheiat campionatul cu o singură înfrângere, cel mai bun atac, şi cea mai bună apărare.

Dinamo Kiev a sărbătorit câştigarea titlului cu numărul 29, un record în Ucraina. Dinamo Kiev nu a mai câştigat campionatul din sezonul 2015-2016.

În plus, Mircea Lucescu poate să contribuie şi la câştigarea Cupei Ucrainei. Finala Dinamo Kiev – Zoria Luhansk este programată pe 13 mai.

"Meciul memorabil din acest sezon este victoria cu marea rivală, Şahtior. Fiecare meci a fost important, dar după acest succes am abordat mai încrezători partidele până la final.

Cred că este ‘vina’ lui Mister (n.a. – Mircea Lucescu) pentru că am menţinut ritmul ridicat până în ultima etapă. Vrea mereu maximum de la viaţă şi ne cere acelaşi lucru. A făcut mici modificări în fiecare meci şi ne-a spus că trebuie să ne îmbunătăţim constant condiţia şi experienţa, să ne menţinem clasa şi imaginea", a spus Denis Popov, într-un interviu pentru site-ul oficial al clubului.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20174956/1/denis-popov.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri