Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

Mircea Lucescu o vede pe Atletico Madrid campioană în LaLiga! "Simeone a construit echipa foarte mult timp"

La Liga Publicat de Andrei Ionascu pe 23 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/19626934/3/lucescu-simeone.jpg

Mircea Lucescu se pregăteşte pentru confruntarea cu FC Barcelona, în grupele Ligii Campionilor. Antrenorul român a urmărit meciul Atletico Madrid - FC Barcelona, scor 1-0, şi este de părere că echipa antrenată de către Diego Simeone este favorită să câştige campionatul în acest sezon.

  • Meciul Dinamo Kiev - FC Barcelona este programat marţi, 24 noiembrie, de la ora 22:00, în direct pe Look Sport+.

Atletico Madrid este singura echipă neînvinsă în acest sezon de campionat, cu un golaveraj impresionant: 18-2. După victoria cu Barcelona, trupa lui Simeone a ajuns la cinci succese consecutive.

Mircea Lucescu l-a adus pe fotbalistul Diego Simeone în Europa, în 1990, când l-a transferat de la Velez Sarsfield la Pisa, în Serie A.

"Nu trebuie să uităm că Atletico Madrid a plătit 126 de milioane de euro pentru ultimul transfer. Acest aspect spune totul despre nivelul fotbaliştilor de la Atletico. Diego Simeone a construit această echipă foarte mult timp – aproape 10 ani. A organizat-o excelent şi a obţinut rezultate care l-au menţinut în apropierea celor mai bune cluburi din lume.

Acum au început să cheltuiască pe transferuri la fel ca Manchester City sau Barcelona. Şi-au construit un stadion ultramodern. Acum vor să ajungă la un nou nivel – să devină cei mai buni. Clubul a pus la cale un plan foarte bun, iar acum obiectivul este câştigarea titlului.

Analizând modul în care Atletico a jucat împotriva Barcelonei, cred că această echipă poate fi campioana Spaniei în acest sezon.

Barcelona este, fără îndoială, una dintre cele mai bune echipe din lume. Dar este clar că nu traversează cel mai bun moment, dintr-o multitudine de motive. Rămâne întrebarea privind situaţia lui Messi, care creează o atmosferă de nervozitate la echipă. Un alt aspect este venirea noului antrenor, cu o nouă viziune, dezvoltarea jocului, conexiuni. E nevoie de timp! Dar sunt sigur că Barcelona va depăşi acest moment dificil şi va reveni în top", a spus Mircea Lucescu, citat de site-ul lui Dinamo Kiev.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/19626934/1/mircea-lucescu.jpg

Meciurile din LaLiga pot fi urmărite în direct pe canalele Look Sport şi pe looksport.ro.

Clasament LaLiga

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/19626934/4/clasament-spania.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele