Ultima oră
NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.
VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out

Mircea Lucescu, precaut, înainte de meciul care-l poate duce în grupele Champions League. „Nu s-a schimbat nimic faţă de meciul de acum o săptămână”

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 29 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19496751/1/luce.jpg

Mircea Lucescu şi Dinamo Kiev sunt la doar un meci de grupele Ligii Campionilor. Vicecampioana din Ucraina a câştigat manşa tur cu Gent, în depasare, scor 2-1. Returul se vede în direct pe Look Plus.

Mircea Lucescu a declarat înainte de meci că nu este nimic jucat, iar avantajul obţinut în Belgia este unul firav. De asemenea, el a mai precizat că jucătorii sunt bine pregătiţi.

„Nu s-a schimbat nimic faţă de meciul de acum o săptămână, chiar dacă am câştigat în deplasare. Jucătorii sunt bine pregătiţi şi sunt convins că vor lupta până în ultimul minut. Nu acordăm prea mare atenţie rezultatelor mai slabe ale adversarului.

În ultimul meci de campionat, spre exemplu, au avut multe momente în care au jucat foarte şi bine şi au avut multe ocazii. Au jucat un fotbal minunat”, a declarat Mircea Lucescu într-un interviu acordat postului Fotbal 1.

mail-share icon Email
viewscnt