Ultima oră
Demisie la nivel înalt la UEFA. Forul european a rămas fără vicepreşedinte Demisie la nivel înalt la UEFA. Forul european a rămas fără vicepreşedinte
NEWS ALERT | Dinamo - Astra nu se joacă în această seară! Cele două date la care ar putea fi reprogramat meciul NEWS ALERT | Dinamo - Astra nu se joacă în această seară! Cele două date la care ar putea fi reprogramat meciul
Badea nu "slăbeşte" Dinamo. Cere schimbarea numelui! Badea nu "slăbeşte" Dinamo. Cere schimbarea numelui!
Veste bună pentru Jurgen Klopp. Van Dijk a fost operat cu succes Veste bună pentru Jurgen Klopp. Van Dijk a fost operat cu succes
VIDEO | FC Argeş - FC Voluntari se joacă, vineri, de la 18:00. Spectacolul din Casa Liga 1 se vede pe Look Sport VIDEO | FC Argeş - FC Voluntari se joacă, vineri, de la 18:00. Spectacolul din Casa Liga 1 se vede pe Look Sport
Astra, decimată de COVID-19! 12 noi cazuri înaintea meciului cu Dinamo. Mara: "Nu putem juca. Închidem clubul!". Partida echipei a doua, reprogramată de FRF! Astra, decimată de COVID-19! 12 noi cazuri înaintea meciului cu Dinamo. Mara: "Nu putem juca. Închidem clubul!". Partida echipei a doua, reprogramată de FRF!

Mircea Lucescu, precaut, înainte de meciul care-l poate duce în grupele Champions League. „Nu s-a schimbat nimic faţă de meciul de acum o săptămână”

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 29 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19496751/1/luce.jpg

Mircea Lucescu şi Dinamo Kiev sunt la doar un meci de grupele Ligii Campionilor. Vicecampioana din Ucraina a câştigat manşa tur cu Gent, în depasare, scor 2-1. Returul se vede în direct pe Look Plus.

Mircea Lucescu a declarat înainte de meci că nu este nimic jucat, iar avantajul obţinut în Belgia este unul firav. De asemenea, el a mai precizat că jucătorii sunt bine pregătiţi.

„Nu s-a schimbat nimic faţă de meciul de acum o săptămână, chiar dacă am câştigat în deplasare. Jucătorii sunt bine pregătiţi şi sunt convins că vor lupta până în ultimul minut. Nu acordăm prea mare atenţie rezultatelor mai slabe ale adversarului.

În ultimul meci de campionat, spre exemplu, au avut multe momente în care au jucat foarte şi bine şi au avut multe ocazii. Au jucat un fotbal minunat”, a declarat Mircea Lucescu într-un interviu acordat postului Fotbal 1.

mail-share icon Email
viewscnt