Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

Mircea Lucescu, prima reacţie după întâlnirea dintre Răzvan şi Burleanu: "E normal ca federaţia să se gândească la el!"

Echipa nationala Publicat pe 24 nov 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20478894/1/noname.jpg


Vestea că Răzvan Lucescu, Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă s-au întâlnit la Salonic pentru primele negocieri în vederea revenirii fostului portar pe banca naţionalei l-a luat prin surprindere pe Mircea Lucescu.
 
Evenientul a avut loc marţi, în ziua în care Lucescu Senior pregătea meciul cu Bayern Munchen, iar "Il Luce" vrea să stea departe de subiect, cel puţin la nivel public:
 
”Nu ştiam, acum aud, pentru că am fost prins cu partida cu Bayern, iar eu şi Răzvan nu vorbim în zi de meci, pentru că ne protejăm reciproc.
 
E normal ca federaţia să se gândească la Răzvan, pentru că e un antrenor care a ajuns la un anumit nivel, cu o experienţă semnificativă. Ştie şi ce înseamnă să conduci o echipă naţională prin prisma mandatului său precedent.
 
Dar vă rog să nu mă puneţi să spun mai multe, fiindcă realmente nu cunosc detalii şi mă puneţi şi într-o postură delicată, pentru că sunt tatăl lui. Răzvan e primul care poate răspunde la toate întrebările legate de acest subiect", a fost reacţia lui Lucescu, pentru Playsport.ro.
 
Cei doi conducători din FRF au mers în Grecia pentru a-i expune planul pe termen mediu şi lung al naţionalei României, iar Răzvan Lucescu nu a dat un răspuns concret, urmând să rămână în contact cu Burleanu şi Stoichiţă. Totuşi, două argumente stau în calea mutării.
 
În primul rând, Lucescu Jr. vrea să-şi ducă la final mandatul de la PAOK. În al doilea rând, clauza sa de reziliere se ridică la şapte milioane de euro, o sumă pe care FRF nu o poate plăti în acest moment:
 
"Răzvan Lucescu, care a ocupat deja postul de antrenor al României din aprilie 2009 până în iunie 2011, nu are nicio intenţie să părăsească PAOK, fiind complet concentrat pe activitatea de la club. De aceea, cele două părţi nu au început negocierile, tehnicianul lui PAOK transmiţând că are un contract ferm cu formaţia din Salonic", notează grecii de la Sport24.gr.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri