Ultima oră
I-a decis soarta Istvan Kovacs Barcelonei? Centralul din Superligă l-a eliminat pe Araujo, iar PSG a egalat. Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi | VIDEO

I-a decis soarta Istvan Kovacs Barcelonei? Centralul din Superligă l-a eliminat pe Araujo, iar PSG a egalat. Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi | VIDEO
Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România” Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România”
Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii” Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii”
LIVE VIDEO | PSG şi Borussia Dortmund se califică în semifinale după o nouă seară de poveste din UEFA Champions League LIVE VIDEO | PSG şi Borussia Dortmund se califică în semifinale după o nouă seară de poveste din UEFA Champions League
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Mircea Lucescu propune un selecţioner de la EURO 2020 pe banca României: "L-aş vrea la naţională. E serios!"

Echipa nationala Publicat pe 22 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20255936/1/ml.jpg


Marco Rossi (56 de ani), selecţioner care face o figură frumoasă cu Ungaria la EURO 2020, e unul dintre preferaţii lui Mircea Lucescu, cel care nu ezită să-l propună pentru banca tehnică a României.
 
De trei ani în postura de antrenor principal al maghiarilor, Rossi, pe care Lucescu l-a antrenat la Brescia la începutul anilor 1990, nu doar că a calificat Ungaria la EURO 2020, d

ar a şi smuls un punct nesperat în faţa campioanei mondiale Franţa. O evoluţie impresionantă, care-l face pe Lucescu să înainteze varianta Marco Rossi pentru naţionala de seniori a României:
 
"Marco Rossi este un fost jucător de-ai mei, nu mă surprinde ce realizări are, e un băiat foarte inteligent. Am o relaţie specială cu el, am rămas în contact cu el, e un tip preocupat să facă performanţă. 
 
L-aş vrea antrenor la naţionala României, e un băiat serios, ar merita. E important să ştii să te adaptezi culturii respective, jucătorilor de la naţională, dar are o seriozitate în pregătirea meciurilor", a declarat Lucescu, la finalul meciului Ucraina - Austria, 0-1.
 
Dacă Rossi l-a impresionat, Lucescu nu a rămas cu o impresie prea bună despre Şevchenko şi Ucraina:
 
"Echipa Ucrainei a intrat pe teren cu gândul la un meci nul, jucătorii au fost relaxaţi, superficiali, austriecii mult mai direcţi, combinativi, au meritat să câştige. Un meci inexplicabil, îmi doream foarte mult să câştige, îmi doresc să meargă mai departe, mai rău de atât nu pot să joace", a punctat legendarul antrenor român.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri