Ultima oră
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul” Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul”
Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii” Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii”
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”

Mircea Lucescu, replică pentru Anghel Iordănescu: "Sunt unii care stau acasă şi nu au ce face!"

Echipa nationala Publicat pe 23 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20257576/1/ml.jpg


Dialogul de la distanţă dintre Mircea Lucescu şi Anghel Iordănescu pe seama propunerii de către Il Luce a lui Marco Rossi, selecţionerul Ungariei, pentru banca tehnică a naţionalei României a continuat, miercuri, cu o replică a antrenorului de la Dinamo Kiev.
 
La plecarea spre Ucraina, unde va începe pregătirile pentru Supercupa cu Şahtior şi noul sezon, Lucescu l-a acuzat pe General că, în lipsa unei poziţii oficiale în fotbal, nu face altceva decât să comenteze declaraţiile altora:
 
"Rossi e un băiat care a făcut performanţe extraordinare. Sunt o mulţime de oameni care n-au ce face şi comentează declaraţiile altora. Nimeni nu se va lua după mine, eu l-am lăudat pe Rossi pentru că este foarte serios şi are rezultate. Eu nu sunt cel care decide selecţionerul, am dat o sugestie.
 
Sunt unii care stau acasă, n-au ce face, ascultă o declaraţie şi apoi dau o replică. Nici nu mă interesează cine a vorbit (n.r întrebat de reacţia lui Anghel Iordănescu). Acum urmează cantonamentul, la început doar cu jucătorii tineri, să văd ce valoarea au. Pe 24 iulie avem Supercupa Ucrainei cu Şahtior", a declarat Lucescu, citat de Digi Sport.
 
Întrebat, marţi, cum comentează "speranţa" lui Mircea Lucescu, ca echipa României să fie antrenată de italianul Marco Rossi, Iordănescu a răspuns: "Cea mai mare prostie pe care o putea spune Mircea Lucescu. Şi chiar nu mă aşteptam la el să facă o asemenea afirmaţie. Ce poate să garanteze antrenorul actual al Ungariei că va reuşi să facă cu naţionala... Cum poate să garanteze că va reuşi ce a făcut acolo? Şi a mai fost o greşeală atunci când a fost adus Daum. Şi cred că a fost cea mai mare greşeală pe care a făcut-o federaţia la momentul respectiv. În primul rând, nu cred că Mircea Lucescu a făcut această afirmaţie decât din punct de vedere al relaţiei pe care o are cu respectivul selecţioner.

Deocamdată, eu cred că fotbalul românesc are nevoie, cel puţin încă o perioadă, de un selecţioner valoros, cu experienţă, dar român, care cunoaşte foarte bine competiţia noastră internă, jucătorii noştri, specificul, tradiţia, care a fost implicat şi a avut performanţe în fotbalul românesc. Ştiu că o să fie interpretată afirmaţia mea acum, dar nu care cumva să se înţeleagă că nu-l susţin pe Mirel Radoi sau că cer schimbarea lui Mirel Rădoi. Nu cred că este o soluţie Rossi, cum nu a fost o soluţie Daum şi a fost o mare greşeală. Am pierdut mai mult de un an şi jumătate cu mister Daum, care ne-a promis că atacă şi când are mingea şi când nu o are. Probabil ataca el".
 
Iordănescu i-a enumerat ca posibili selecţioneri ai României pe Gheorghe Hagi, Dan Petrescu, Răzvan Lucescu şi Cosmin Olăroiu.
 
"Faptul că ne permitem să ţinem antrenori de valoare pe tuşă, zic eu că este prea mult, că nu este firesc, că nu este normal",a adăugat el.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri