Ultima oră
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2 Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj

Mircea Lucescu şi Dinamo Kiev oferă şapte milioane de euro pentru Koljic, Răspunsul lui Rotaru

Superliga Publicat pe 30 sep 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19497523/1/ek.jpg


Elvir Koljic ar putea juca în grupele Ligii Campionilor! Golgheterul la zi din Casa Liga 1 2020/2021 e dorit de Mircea Lucescu la Dinamo Kiev, iar clubul ucrainean oferă şapte milioane de euro în schimbul atacantului de 25 de ani.
 
Mircea Lucescu a dus-o pe Dinamo Kiev în grupele Ligii, şi-a asigurat un buget important pentru acest an, iar fanatik.ro anunţă că antrenorul român îl vrea în capitala Ucrainei pe bosniacul care a punctat de şase ori în cele cinci meciuri jucate în Casa Liga 1 în acest sezon. Oferta preliminară a ex-sovieticilor se ridică la şapte milioane de euro, dar Mihai Rotaru încearcă să le forţeze mâna şi să obţină zece milioane de euro în schimbul vedetei sale.

Mircea Lucescu l-a vrut pe Koljic şi când antrena Zenit

Tânăr, la doar 25 de ani, cu cifre foarte bune în ultimii ani, Koljic şi-a făcut loc în atacul naţionalei Bosniei şi reprezintă o dorinţă mai veche a lui Il Luce. Românul a încercat să-l aducă în Rusia, pe vremea când antrena Zenit Sankt-Petersburg, dar o accidentare gravă, care l-a ţinut pe Koljic departe de teren timp de nouă luni, a făcut imposibil transferul. Acum, când Koljic a depăşit problemele şi marchează pe bandă rulantă, Lucescu a revenit pe pista Koljic, pe care-l consideră suficient de valoros pentru a face faţă nivelului ridicat din cea mai importantă competiţie intercluburi din lume.
 
În cazul în care ucrainenii vor accepta pretenţiile financiare ale patronului de la U Craiova, Koljic îl va depăşi pe Alex Mitriţă, vândut cu 7,6 milioane de euro la New York City, în topul celor mai scumpi jucători plecaţi vreodată din Bănie.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele