Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

Mircea Lucescu şi Dinamo Kiev părăsesc cupele europene. "Sunt mulţumit de calitatea jocului echipei mele”

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 9 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20499048/1/mircea-lucescu-1a.jpg

Dinamo Kiev a terminat pe ultimul loc, cu un singur punct, o grupă extrem de grea de Liga Campionilor, din care au mers mai departe Bayern Munchen şi Benfica. Surprinzător, Barcelona a terminat doar pe trei şi merge în Europa League.

Mircea Lucescu a declarat că este mulţumit de jocul formaţiei sale, în contextul în care a avut de înfruntat adversari de top şi are un nucleu de jucători tineri.

"Sunt mulţumit de calitatea jocului echipei mele în cea mai puternică grupă din Liga Campionilor, au fost adversari dificili. Dar în niciun caz nu pot fi mulţumit de rezultate, pentru că puteam să obţinem mai multe puncte. Totuşi, n-ar trebui să uităm că întreaga noastră linie defensivă este formată din jucători tineri, care au între 19 şi 21 de ani. Tinereţea lor şi lipsa de experienţă nu pot aduce deocamdată calitate în jocul defensiv.

Nu ar trebui să uităm că în aproape toate meciurile am jucat de la egal la egal cu echipe importante, printre cele mai bune din Liga Campionilor. Sunt mulţumit de jocul nostru, am observat progresul jucătorilor. Un singur lucru mă îngrijorează – încep să joace numai după ce dispare presiunea, după ce comit greşeli şi primesc goluri",
a spus Lucescu, pentru site-ul formaţiei din Kiev.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri